TÜRKİYE TURİZMİNİN 2024 MANZARASI ATF23’TE

TÜRKİYE TURİZMİNİN 2024 MANZARASI ATF23’TE
HG Editör
Posted on Ekim 25, 2023, 5:35 am
6 mins

26-27 Ekim tarihlerindeki Antalya Turizm Fuarı’nın, “2024’te Yeni Fırsatlar” teması ve “%100 Turizm” başlığı altında, ilham olan ilgi çekici oturum programı ve vizyon katacak konuşmacıları açıklandı.

“2024’te Yeni Fırsatlar” temasıyla düzenlenen Antalya Turizm Fuarı’nda, 4 ayrı sahnede “%100 Turizm” konuşulacak. gmTalks, ATF- Tech, ATF-Tour Guide Corner ve ATF-Comunication; sektörün karşılaştığı zorlukların tespiti ve çözümleri için beyin fırtınalarına; turizmin geleceğini şekillendirecek yeni ve farklı fikirlere sahne olacak.

YENİ FIRSATLARA DAİR FİKİRLER

ATF23’ün; Türkiye ile dünya pazarlarının ilişkilerini araştıran ana sahnesinde; ’gmTalks’ ile sağlık, havacılık, hedef pazarlar, çevrimiçi seyahat ve iletişim üst başlıklarında yeni fırsatlara dair fikirleri gündeme taşıyacak.

1920 DAKİKA BOYUNCA %100 TURİZM

ATF23’te gmTalks’un yanı sıra üç ayrı sunum sahnesi daha bulunacak. 26-27 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Antalya Turizm Fuarı’nın ATF- Tech, ATF-Tour Guide Corner, ATF-Comunication sahnelerinde, toplam 32 alt başlıkta, 100’e yakın konuşmacı kendilerine ayrılan 1920 dakika boyunca “%100 Turizm” konuşma fırsatı bulacak.

TÜRKİYE TURİZMİNİN 2024 MANZARASI

Türkiye ve dünya turizminin öncü markalarından, konusunda uzman çok sayıda profesyonel gmTalks sahnesinde; bilgi, deneyim ve fikirlerini paylaşacak. Sektörün en etkili seslerinden 100 kadar uzman konuşmacı bu sahnede, Türkiye seyahat ve turizminin 2024 manzarasını keşfe çıkacak.

HEM BİLGİ HEM DE İLHAM VERİCİ OTURUMLAR

Daha önce benzeri görülmemiş bir devinim içerisindeki seyahat endüstrisinin tüm aktif yapı taşlarını bir araya getirecek olan ATF23’te; gmTalks, ATF- Tech, ATF-Tour Guide Corner ve ATF-Comunication sahneleri; turizmi çağın ilerisine taşıyacak basamaklar olacak.

ATF panelleri “2024’te Yeni Fırsatlar” teması altında, gündemi değerlendirmek, ilham vermek ve yenilik yapmak için tasarlanmış çeşitli oturumlar vaat ediyor.

SAĞLIK VE SPOR TURİZMİ

Bu yıl gmTalks sahnesi seyahat endüstrisi için bir bilgi merkezi olacak. ATF23’te bu sahneye çıkacak deneyimli ve yenilikçi sektör liderleri; sağlık ve spor turizmi, seyahat teknolojileri, ana ve alternatif pazarların öngörüleri, kurumsal seyahat, eğlence ve seyahat teknolojisini kapsayan konularda; iç görülerini ve uzmanlıklarını paylaşacak. Antalya Turizm Fuarı’nın dört ayrı sahnesinin konuşmacıları; sektörün benimsemesi gereken proaktif duruşu farklı açılardan özetleyecek.

GMT Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı
Selçuk Meral

Antalya Turizm Fuarı kurucusu GMT Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral, bu yıl gerçekleştirilecek oturumların çeşitliliğine değinerek; “ATF23 için Türkiye turizminin ilgili pazarları ve konaklama sektörünün tanınmış marka kurum ve kişileri ile ‘%100 Turizm’ başlığında Türkiye turizmi için gelişimi, trendleri, temel endüstri kaygılarını ve sürdürülebilirliğin her zaman önemli olan yönünü inceleyeceğiz.” açıklamasını yapıyor.

Oturumlar için Giriş Kartı

ATF23’te gerçekleştirilecek olan tüm konferans ve oturumlara katılmak ve Antalya Turizm Fuarı için tam erişimli giriş kartını almak için antalyaturizmfuari.com sitesinden “Giriş Kartı” alınabiliyor.

Antalya Turizm Fuarı Hakkında:

Türkiye’nin ve Akdeniz‘in en verimli Turizm Fuarı ATF23 (Antalya Turizm Fuarı), GMT Fuarcılık tarafından gerçekleştiriliyor.

Yıllık B2B turizm ticaret fuarı ve kongresinde Türkiye’nin , Avrupa, CIS, GCC ve iç pazar operatörleri, acenteleri ve sağlık kuruluşları, Türkiye’nin önde gelen otelleri, hizmet, teknoloji üreticileri ve Hosted Buyer katılımı ile kurumsal seyahati de kapsayan 500’ün üzerinde katılımcı marka yer alacak.

ATF23 destinasyonlar, havayolları ve havalimanları, oteller ve tatil köyleri, tema parkları ve turistik yerler, tur operatörleri, DMC’ler, kruvaziyer hatları, spalar, mekanlar, diğer toplantı tesisleri ve seyahat teknolojisi şirketleri dahil olmak üzere turizm endüstrisinin her sektöründen katılımcıları ağırlıyor.

Antalya Turizm Fuarı, seyahat ticareti endüstrisinin yeni ortaklıklar kurması ve bölgedeki en önemli oyuncularla mevcut iş ilişkilerini güçlendirmesi için Türkiye’nin en verimli turizm fuarıdır.

ATF23’ün Açılış ve Panel Programı:

Paylaşmak Güzeldir