Anadolu’da başladığı konaklama sektöründeki görevini tecrübeye dönüştüren Fatma Bostanlı, başarısını İstanbul’da sürdürmeye kararlı. 

İstanbul’un Fındıklı semtinde yer alan Zimmer Bosphorus Hotel’in Genel Müdürlüğüne başarılı otel yöneticisi Fatma Bostanlı getirildi. Boğaz’a ve tren istasyonuna sadece birkaç adım mesafede ve merkezi bir konuma sahip bu otel, panoramik Boğaz manzaralı teras restoranı ve modern olanaklar bulunan lüks odalarıyla hizmet vermekte. Yurdun çeşitli bölgelerinde konaklama sektörünün farklı birimlerinde çalışarak deneyim kazanan Bostanlı, buralarda biriktirdiği tecrübesi ile bundan böyle Zimmer Bosphorus Hotel’de görev yapacak. 

ANADOLU’DA BAŞLAYIP İSTANBUL’DA DEVAM ETTİ 

Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciliği mezunu Fatma Bostanlı, okul yıllarında Didim Akbük’teki 5 yıldızlı Caprice Termal Palace’ın tüm departmanlarında görev yaparak 2 yıl çalıştı. Önbüroda başarılı olduğu için orada özellikle kaldı.

Kempinski Barbaros Bay’da (Çırağan Grubu) Önbüro ve kat hizmetlerinde çalıştı. Anemon Denizli otelde satış pazarlama müdürlüğü ardından otel müdürlüğü yapan Fatma Bostanlı zincirin diğer halkası olan Anemon Fuar otelinde de otel müdürlüğü görevini yerine getirmişti. İstanbul’a transfer olduğu ilk otel olan Le Mirage Hotel’de 7 yıl otel müdürlüğü yapmıştı.

Sevgili Fatma Bostanlı’ya yeni görevinde Hotel Gazetesi ailesi olarak başarılar dileriz.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.