CLARİON HOTEL GOLDEN HORN’DA 29 EKİM RESEPSİYONU

CLARİON HOTEL GOLDEN HORN’DA 29 EKİM RESEPSİYONU
ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Kasım 08, 2023, 11:15 am
3 mins

Davetliler, otelin muhteşem manzarası eşliğinde Cumhuriyet Bayramını kutlarken, türk ve dünya mutfağından ikramların tadını çıkardılar.

Clarion Hotel Golden Horn, 29 Ekim resepsiyonu düzenledi. Haliç Restaurant’ta düzenlenen resepsiyona, turizm dünyasından ve konaklama sektörünün önde gelen isimlerinden kalabalık bir davetli topluluğu ve turizm basınını iştirak etti.


Clarion Hotel Genel Müdürü Taner Gündoğan, Genel Müdür Yardımcısı Burhan Şeker, Satış Direktörü Bengi Dursun, Banket Satış Direktörü Gizem Yıldırım, Muhasebe Müdürü Mustafa Kenan Elik başta olmak üzere tüm otel personeli, davete katılan konuklarla yakından ilgilendi.

Atatürk’ün gelecek nesillere emanet ettiği Cumhuriyet’e sahip çıkmanın son derece önemli olduğuna inanan sektör profesyonelleri, davette bir yandan Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşarken, diğer yandan da otelin muhteşem bir manzaraya sahip restoranında lezzetli ikramın tadını çıkardılar.

ALTIN BOYNUZ’UN SUNDUĞU HUZUR

Tüm dünyadaki 7.500’ün üzerinde başarılı otel zincirinden biri olan Choice Hotels International ailesinin en üst segment üyesi Clarion Hotel Golden Horn; modern tasarımı, Beyoğlu bölgesindeki merkezi konumu ile Haliç’in kıyısında yer almakta. Tüm ulaşım alternatiflerine olan yakınlığı ve önünde uzanan Altın Boynuz’un sunduğu huzur, Clarion Hotel’in konumunu eşsiz kılmakta.

Clarion Hotel’in modern iç tasarımı, detaylara gösterilen özen ile rahatınızı sağlamak üzere ihtiyacınız olan tüm hizmetlere ulaşabileceğiniz toplamda 185 adet odasının 122’si Panoromik Haliç manzaralıdır.

Amaç odaklı olarak tasarlanmış son teknoloji ses ve görüntü sistemleri ile donatılmış olan balo salonu ve toplantı odaları, deneyimli banket servis ekibi ile 7 gün 24 saat hizmet vermekte. Özel davetler ve ziyafet ekibimiz etkinliğinizi ‘daha da özel’ ve size özel hale getirmek üzere hizmet ve paketler sunmakta.

HEM YEREL HEM DE DÜNYA MUTFAĞI’NIN EN İYİLERİ

Clarion Hotel Genel Müdürü Taner Gündoğan, yaptığı açıklamada, davete iştirak eden konuklara katılımları için teşekkür ederken, şunların söyledi: “Otelimizde bulunan Haliç Restoran ve Menbat Café’nin yanı sıra yeni açılmış olan Haliç Teras Restoranımızda hem yerel mutfağın hem de dünya mutfağının en iyi örneklerini sergilemekteyiz. Yemeklerimizin zengin renkleri ve lezzetleriyle tüm duyularınıza hitap etmek en büyük hedefimizdir.

29 Ekim 2023 tarihinde bizler için çok önemli bir gün olan Cumhuriyetimizin 100. Yılı resepsiyonunu Haliç Teras’ta vermekten gurur duyduğumuzu belirtmek isteriz.”

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.