CLEANEURASIA FUARI KAPILARINI AÇTI

CLEANEURASIA FUARI KAPILARINI AÇTI
HG Editör
Posted on Kasım 08, 2023, 9:54 am
42 secs

Türkiye’de ilk kez düzenlenen ve Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezinde bugün açılışı yapılacak fuarda, Çamaşırhane ve Housekeeper Zirvesi de yapılacak.

Türkiye Turizm sektöründe bir ilk. Uluslararası fuar ve organizasyonlarıyla adından sıkça söz ettiren Türk Turizmi, ilk kez CleanEurasia Fuarına ev sahipliği yapacak. Yarın (8 Kasım Çarşamba) açılışı yapılacak fuar, 8-10 Kasım 2023 tarihlerinde Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezinde konuklarını ağırlayacak.

OTF Fuarcılık ev sahipliğinde CleanEurasia fuarı ile eş zamanlı olarak İstanbul Çamaşırhane ve Housekeeper Zirvesi ile (Laundry & Housekeeper Summit), gelişen konaklama sektöründe görev yapan ve faaliyet gösteren 100’ün üzerinde profesyonel Housekeeper ve çamaşırhane uzmanını bir araya getirilmesi hedefleniyor. Bu etkinlikte aynı zamanda bölgenin en iyi Ex. Housekeeper ve çamaşırhane profesyonelleri ile ağ kurmak için altın bir fırsat sunuyor. 

Hedd derneği Başkanı Figen Doğu yaptığı açıklamada, “Bu fuarda ev sahibi olarak HEDD Derneği seçilmiştir. Hedd yönetim kurulu Anadolu Yakası temsilcisi olarak Kat Hizmetleri Müdürlerimizi aramızda görmekten onur duyarız.” dedi.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.