Bursa’nın merkezinde, ‘Krallara Layık’ bir mola için ROYAL TERMAL HOTEL

Bursa’nın merkezinde, ‘Krallara Layık’ bir mola için ROYAL TERMAL HOTEL
HG Editör
Posted on Aralık 18, 2023, 5:20 pm
8 mins

Bursa şehir merkezinde, kentin en güzel yerinde, profesyonel ve güler yüzlü ekibi ile hizmet veren Royal Termal Otel, 4 yıldızlı otelden beklediğiniz konforun çok daha fazlasını sunuyor.

Tüm noktalarında kablosuz internet hizmeti ücretsiz olarak sunulan 90 odasıyla, bir otelde konaklamak için tercih sebebi olan özelliklerin hepsini bir arada sunan otelin bu özelliklerini tek tek anlatalım:

ROYAL TERMAL HOTEL

Bursa’nın Her Yerine Yakın 

Uludağ’a 35 kilometre, Mudanya / Güzelyalı feribot iskelesine 25 kilometre, Yenişehir Havaalanı’na 40 kilometre uzaklıkta, yemyeşil Bursa Kültür Parkı’na yürüyüş mesafesinde. La Rosa Spa‘da Türk Hamamı, Kapalı Termal  Havuz, Sauna, Buhar Odası, Otopark, Business Center bulunmakta

İki Farklı Suit

King Suite ve Junior King Suite olmak üzere iki farklı size özel suitiyle, göz alıcı şehir manzarası eşliğinde konukların eşsiz bir deneyim sunuyor. 120 m2 ve 110 m2 kullanım alanlarına sahip King Suite ve Junior King Suitlerde, yatak odası, yemek yeme alanı, oturma salonu ve ek olarak ikinci bir yatak odası ve banyo daha bulunmakta.

Günün yorgunluğunu atmak üzere jakuzili banyosunda (King Suite) ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirerek, gününüzü huzur ve keyifle noktalayabilirsiniz.

ROYAL TERMAL HOTEL

Teras Suite – Junior Teras Suite 

Daha fazla konfor tercih eden misafirler özel teras alanına sahip suitlerde yaz aylarında güneşin, kış aylarında göz alıcı Bursa manzarasının keyfini çıkarabiliyor.  Büyük ve geniş tek yatak (french bed) bulunan Teras Suite 36 m2, Junior Teras Suite 22m2 kullanım alanına sahip.

Deluxe Room 

İş ve tatil seyahatleriniz için şehir manzaralı mükemmel bir seçenek. 60m2 kullanım alanı ve geniş tek yataklı (french bed), yatak odası ve oturma salonunda kendinizi evinizde hissedeceğiniz konforlu yaşam alanları ile beklediğinizden çok daha fazlası sunuluyor.

Corner Deluxe Room 

İş ve tatil seyahatleriniz için ideal bir seçenek olan; kullanışlı, modern bir tasarıma sahip odaları 45m2 kullanım alanına sahip Corner Deluxe Room’da çift kişilik yatak, oturma salonu, çalışma masası bulunmakta.

Superior Room 

30-35m2 kullanım alanına sahip olup kullanışlı, modern bir tasarıma sahip Superior odalarda, iki ayrı yatak (twin bed) veya büyük geniş tek yatak (french bed) mevcuttur.

Corner Deluxe Room ve Superior Room’ların Türk Hamamı konseptine sahip banyolarında yorgunluğunuzu atarken kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

Standart Oda 

Konukların ihtiyaç duyabileceği her şeyin düşünüldüğü standart odalarda, internet erişimi ücretsiz olarak sunulmakta. İş ve tatil seyahatlerinizde rahat edeceğiniz standart odalar, 25-30 m2 kullanım alanına sahip. İki ayrı yatak (twin bed) veya büyük geniş tek yatak (french bed) seçeneği bulunan odaların; tamamı mermer, geniş banyolarıında günün yorgunluğunu atabilir, konforlu yataklarda çekeceğiniz rahat bir uyku ile yeni güne keyifle ve zinde bir şekilde başlayabilirsiniz.

Kahvaltı ve Restaurant

Misafirlere Lobby katındaki 100 kişi kapasiteli restoranda kahvaltı servisi, fast food yiyecekler ve alkolsüz içecekler sunulmaktadır. 

Teras katında bulunan La Rosa Cafe Restaurant’ta doyumsuz Bursa manzarası eşliğinde iş yemeklerinizden özel kutlamalarınıza kadar deneyimli ve güler yüzlü personel hizmet vermekte. 

La Rosa Termal Spa 

Sat 09.00-22.00 saatleri arasında hizmete açık olan La Rosa Termal Spa’da, Türk Hamamı, Kapalı Termal Havuz, Sauna, Buhar Odası, Masaj Odaları bulunuyor.

09.00-12.00 saatleri arasında sadece kadın misafirler için, 12.00 & 22.00 saatleri arasında ise tüm misafirlere hizmet vermekte.

Toplantı Salonu

2 toplantı salonu mevcut olan otelin, Hacivat Toplantı Salonu, 100m2 kullanım alanına sahip. 90 kişiye kadar farklı yerleşim düzenlerinde toplantı, eğitim ve seminer organizasyonları için hizmet vermekte. Balkonlu olan toplantı salonu, ayrıca kahve molalarınız için geniş fuaye alanına sahip. 

40m2 kullanım alanına sahip Karagöz Toplantı Salonu ise 50 kişiye kadar farklı yerleşim düzenlerinde toplantı, eğitim ve seminer organizasyonları için hizmet vermekte.

ROYAL SPA TERMAL VE SPA ALANLARI HİZMETLERİ

• Termal Havuz

• Buhar banyosu

• Sauna

• Geleneksel Türk Hamamı

• Şok Duş

Kaplıcalarda banyo yapmak vücudun ısısını yavaş yavaş artırır, böylece zararlı mikrop ve virüsleri öldürür.

Termal Suyun Faydaları: Termal su, birçok mineral ve madensel tuzlar içeren, 24 – 110 oC sıcaklığa sahip şifalı sulardır. Termal su, özellikle cilt rahatsızlıklarında, romatizmal hastalıklarda çok etkili bir tedavi sunmaktadır. Kaplıca suyu da denilen termal sular, hem bedenen hem de ruhsal olarak rahatlatır, vücudun adeta yenilenmesini sağlar. Astım, bronşit, alerjik üst solunum yolu rahatsızlıkları, nefes darlığı gibi solunum yolu hastalıklarında tedavi edicidir. Sedef, egzama, akne gibi cilt rahatsızlıklarında, Kireçlenme, bel fıtığı, romatizmal rahatsızlıklarda. Felç, ameliyat sonrası hareket bozukluğu, çocuk felci gibi kas ve iskelet sistemi rahatsızlıklarının tedavisinde faydalıdır.

Mide rahatsızlıkları, obezite, insülin direnci, karaciğer yetmezliği, gut gibi mide bağırsak problemi yaşayanlarda tedaviyi destekleyici olduğu bilinir.

Böbrek taşı, idrar yolları enfenksiyonları, prostat gibi böbrek ve idrar yolları rahatsızlıklarında faydalıdır. Tedavi yöntemi olarak çamur banyosu, içme kürleri şeklinde uygulanır.

Kadın doğum hastalıkları, iltihap, kısırlık gibi tedavilerde çok iyi sonuçlar alınmaktadır.

Termal suların, sinir bozukluğu, stres, vb. Nörolojik hastalıkların tedavisinde kullanıldığı bilinmektedir.

İskelet sistemi rahatsızlıkları gibi sıkıntılarda, termal kür uygulaması yapmakta fayda vardır. Termal kürler, genel olarak 10 ile 15 gün uygulanacak şeklinde tavsiye edilir. Ancak bu durum hastalıkların çeşidine göre değişiklik gösterebilir. Yeraltından çıkan su 100 dereceyi bulabilir, ancak bizim girebileceğimiz sıcaklık genelde 34 – 38 derece arasındadır. Bu sıcaklığı otelimiz ayarlamaktadır.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.