TZX TRANSFER’DEN ‘GÜVENLİ TURİZM’E KATKI

TZX TRANSFER’DEN ‘GÜVENLİ TURİZM’E KATKI
HG Editör
Posted on Aralık 21, 2023, 5:58 pm
3 mins

Sunduğu güvenli ulaşım hizmetini geniş kitlelere yaymayı amaçlayan TZX Transfer, seyahat süresince emniyet kemerini takma sözü veren misafirlerine ekstra %15 indirim uygulayacak.

ANIL BAYRAKTAR: GÜVENLİ SEYAHAT KONUSUNDA FARKINDALIK YARATMAK İSTİYORUZ

Turizm sektörünün yenilikçi şirketi TZX Travel, sunduğu güvenli hizmetin fark edilmesi ve yolcuların da gönüllü katılımı ile kusursuz hale getirilmesi için sıra dışı bir kampanya başlattı…  Şirket, yolculuk süresince emniyet kemerini takılı tutarak seyahat güvenliğine katkı sağlayan tüm misafirlerine, ekstra %15 indirim uygulayacak.

TÜM DESTİNASYONLARDA GEÇERLİ

Trabzon Havalimanı’ndan tüm Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz bölgesine; Dalaman Havalimanı bağlantılı olarak da Fethiye, Kaş, Kalkan, Marmaris, Bozburun, Datça ve Göcek gibi gözde turizm merkezlerine hizmet veren TZX Transfer, başlattığı kampanyanın hizmet verdiği tüm destinasyonlarda geçerli olacağını açıkladı.

TZX Travel Genel Müdür Vekili Anıl Bayraktar

ANIL BAYRAKTAR: GÜVENLİ SEYAHAT KONUSUNDA FARKINDALIK YARATMAK İSTİYORUZ

Kampanya ile seyahat güvenliği alanındaki farkındalığı artırmayı amaçladıklarını söyleyen TZX Travel Genel Müdür Vekili Anıl Bayraktar, “Trafik kurallarına uyarak, emniyet kemeri kullanan misafirlerimizin, TZX Transfer’in kendilerine sunduğu güvenli yolculuğa katkı sağladıkları varsayımıyla özel bir indirim kampanyası başlattık. Bu kampanyayla, bir yandan uyulması gereken trafik kurallarını misafirlerimize hatırlatırken, diğer yandan da güvenlik standartlarının şirketimiz için taşıdığı öneme vurgu yapıyoruz” dedi.

“2024’TE İKİ BÖLGEYE DAHA TZX KALİTESİ GELİYOR”

Turizm taşımacılığını yeniliklerle buluşturmaya devam edeceklerini belirten Anıl Bayraktar, 2024 yılında iki önemli turizm destinasyonunu daha TZX kalitesiyle buluşturacaklarını belirterek şunları söyledi: “Transfer hizmeti her ne kadar seyahat deneyiminin küçük bir parçası gibi görülse de tüm sürecin kalitesini artıran güçlü bir unsurdur. TZX Transfer olarak, standartlarımızı benimseyecek kurumlarla iş birlikleri geliştirerek büyümeye devam etmeyi planlıyoruz. 2024 yılında en az iki bölgeyi daha TZX Transfer hizmet kalitesi ile buluşturmak için çalışmalara devam ediyoruz. Hedefimiz, hizmetlerimizi 360 derece yaygınlaştırmak ve seyahat dünyasını yenilikçi transfer hizmeti ile tanıştırmak.”

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.