JW Marriott Ankara’nın Genel Müdürlük görevine ‘Doktor’ unvanlı bir akademisyen getirildi

JW Marriott Ankara’nın Genel Müdürlük görevine ‘Doktor’ unvanlı bir akademisyen getirildi
Hotel Gazetesi
Posted on Aralık 22, 2023, 1:12 am
2 mins

DR. HAKAN ARSLAN BAŞKENT’E TRANSFER OLDU

Başkentin merkezinde, devlet kurumlarına, elçiliklere ve tarihi güzelliklere yakın konumu, şehrin kültürel dokusundan esinlenerek tasarlanan lüks odaları, restoran ve barları, balo ve toplantı salonlarıyla Türk kültür ve geleneklerini modern ve lüks mimarisiyle bir araya getirerek eşsiz bir deneyimi misafirleriyle paylaşan JW Marriott Ankara’da, Genel Müdürlük görevine Hakan Arslan getirildi.

Dr. Hakan Arslan

TURİZM ALANINDA BİR İLK

Meslek hayatına The Marmara Taksim’de Şirket Satış Yetkisi olarak başlayan Dr. Hakan Arslan, satış alanında kariyerine sırasıyla Sheraton Çeşme & Resort, Jasmine Court Hotel & Mia Pera Hotel, Radisson Blu Pera, Wyndham Grand Levent, Renaissance İstanbul Polat Bosphorus, Hilton Bakırköy’de devam edip, ilk Genel Müdür unvanını ise 37 yaşında Sheraton Bishkek Hotel’de aldı.

Lisans eğitimini Sakarya Üniversitesi Turizm İşletmeciliği, Yüksek Lisans eğitimini Sakarya Üniversitesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama, Doktora eğitimini ise Sakarya Üniversitesi Turizm İşletmeciliğinde tamamlayan Hakan Arslan, Türkiye’nin İlk Turizm Alanında ‘doktor’ unvanını almaya hak kazanan Genel Müdürü oldu.

Hem mektepli hem alaylı bir tecrübe olarak Hotel Gazetesi okurlarıyla, kaleme aldığı turizm ve otelcilik deneyimlerini paylaşan Hakan Arslan’a yeni görevinde başarılar dilerken, okurlarımıza bu makalelerine devam edeceği bilgisini vermekten mutluluk duyarız.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.