ŞULE GÖKIRMAK’IN SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

ŞULE GÖKIRMAK’IN SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR
Hotel Gazetesi
Posted on Aralık 22, 2023, 12:33 pm
5 mins

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde pnömoni tedavisi gören Değer Otizm Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Beşiktaş JK’da tüm sosyal sorumluluk projelerinin lideri

Beşiktaş’ın Kongresi  sonrasında, rahatsızlığı nedeniyle Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan ve Pnömoni (Zatürre) teşhisiyle yoğun bakıma alınan Hatice Şule Gökırmak’ın tedaviye yanıt verdiği ve durumunun iyiye gittiği bildirildi.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ SAHİP ÇIKTI

Şule Gökırmak’ın rahatsızlığı, kurucusu olduğu Değer Otizm Derneği ve Beşiktaş camiasında üzüntü yarattı. Başta tüm sosyal sorumluluk projelerinin liderliğini yaptığı Beşiktaş Kulübü Yeni Yönetim Kurulu olmak üzere, turizm camiası da Şule Gökırmak’ın durumunu yakından takip ediyor. Hastaneye yatırıldığı günden bu yana hemen her gün hastane yönetimiyle temasa geçerek durumu hakkında bilgi alan Siyah-Beyazlı kulüp yönetimi, bu zor günlerinde Şule Gökırmak’ı yalnız bırakmadı.

“TÜM HASTANE PERSONELİNE TEŞEKKÜR”

On gündür yoğun bakımda olan Gökırmak, bu zor dönemi atlatarak dün gece normal odaya alındı. İyileşme sürecine girerek herkesi sevince boğan  Şule Gökırmak’ın ilk işi hem kongre üyesi olduğu kulübü, Beşiktaş yönetimine hem de kendisini tedavi eden Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Yönetimine teşekkür mesajı yayınlamak oldu. Başta hastanenin Başhekimi Aynur Eren Topkaya olmak üzere Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Banu Musaffa Salepçi ve tüm yoğun bakım personeline teşekkür etti.

BEŞİKTAŞ’IN SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DAMGA VURDU

Yönetim Kurulu iletişim danışmanı olduğu Siyah Beyazlı Kulübün Sosyal Sorumluluk Projelerine liderlik yapan Hatice Şule Gökırmak, taraftarlarıyla birlikte ülkemizi yasa boğan deprem felaketinden etkilenen çocuklara moral vermek amacıyla düzenlediği “Bu Oyuncak Sana Arkadaşım” etkinliği, etkili ve yaratıcı iletişimlerin ödüllendirildiği Felis’te yedi ödüle layık görüldü.

Öte yandan Siyah Beyazlı kulüp tarafından hayata geçirilen onlarca sosyal sorumluluk projesinin her birinin sürekliliği mevcut. Oyuncaklar, atıldıkları maçla sınırlı kalmayarak bugün dahi her gün kulübümüze ulaşıyor ve deprem bölgesinde çocuklarımıza iletiliyor. Kitaplar, kulübümüze gönderilmeye devam ediyor ve tarafımızdan deprem bölgesine ulaştırılıyor. Engelli bireylerimiz, kanser hastalarımız, kulübümüzden talebi olan her vatandaşımız, ne zaman istese Siyah Beyazlı kulüp kapılarını sonuna kadar açıyor. 120 yıldır olduğu gibi Beşiktaş JK, desteğe ihtiyacı olan her vatandaşın yanında oluyor. Yapılan hiçbir proje o gün ile sınırlı kalmayarak süreklilik temelinde oluşturuluyor ve devam ediyor.

Ayrıca; Şule Gökırmak’ın Kurucu Başkanı olduğu Değer Otizm Derneği; çalışmalarıyla birçok ödül almış ve geniş bir gönüllü topluluğunun bir araya gelmesiyle kurulmuş bir dernek, 2015 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Dünya tatlısı ikiz kardeşlerin annesi Hatice Şule Gökırmak, bekar bir anne olarak mücadele, sabır, ama en çok sevgiyle geçen yılların ardından, sonunda kendi soyadını kızlarına verebilmenin haklı mutluluğunu yaşıyor.

TURİZM DUAYENİ

Şule Gökırmak, aynı zamanda bir turizm duayeni olarak bilinir. Hilton, Mercure ve birçok küresel markayı Türkiye’ye getirip yönetmiş, aynı zamanda yöneticiliklerde ve turizm STK’larında etkin roller üstlenmiştir.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.