BODRUM’DAKİ DEV PROJE MUSTAFA ALPARSLAN’AEMANET

BODRUM’DAKİ DEV PROJE MUSTAFA ALPARSLAN’A EMANET
HG Editör
Posted on Ocak 03, 2024, 2:33 am
2 mins

Mustafa Alparslan: Bu yeni proje ile dünya turizminin en önemli destinasyonlarından biri olan Bodrum’un kalbinde çok kapsamlı bir turizm çeşidini hayata geçireceğiz.

Ülke çapında pek çok üst düzey sağlık ve turizm yatırımları bulunan REYAP SAĞLIK GRUBUnun sahibi olduğu, Bodrum’un en prestijli lokasyonlarından Ortakent’te yaklaşık 26 bin metrekare yüzölçümüne sahip arazi üzerine yapılması planlanan 5 yıldızlı otel, Wellness Center ve tam donanımlı hastane projesindeki turizm faaliyetleri ödüllü turizmci Mustafa Alparslan’a emanet. 

MUSTAFA ALPARSLAN

“İHTİŞAMI, KONFORU VE KALİTEYİ YENİDEN TANIMLIYORUZ”

On beş yıla yakın süredir Wyndham Hotels & Resort ve Pasha International Group’ta üst düzey yöneticilik görevleri üstlenen, ulusal ve uluslararası pek çok prestijli ödüle ve projelere imza atan ünlü turizmci Genel Müdür Mustafa Alparslan Bu yeni proje dünya turizminin en önemli destinasyonlarından biri olan Bodrum’un kalbinde gerçekleştirilecek. Hastanemiz ile entegre edeceğimiz çok kapsamlı bir turizm çeşidini hayata geçireceğiz. İhtişamı, konforu ve kaliteyi yeniden tanımlayacağımız çok farklı bir anlayışla geliyoruz. Büyük heyecan duyduğum bu tesisin sadece Türkiye’de değil turizm dünyasında da adından çok söz ettireceğine eminim” dedi.

Reyap Sağlık Grubu hakkında bilgi için: www.reyaphastanesi.com.tr

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.