GlobeMeets 2024, Geçen Yılın Başarısını Taçlandırarak İstanbul’da İkinci Kez Düzenleniyor

GlobeMeets 2024, Geçen Yılın Başarısını Taçlandırarak İstanbul'da İkinci Kez Düzenleniyor
HG Editör
Posted on Şubat 14, 2024, 2:10 pm
4 mins
GlobeMeets Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kurt

GlobeMeets Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kurt “GlobeMeets 2024, Sürdürülebilir Turizm ve İnovasyon İçin Küresel Bir Platform Olacak”

GlobeMeets Yönetim Kurulu, 2023 etkinliğinin sektörel yansımalarını ve 2024 projeksiyonunu düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Bu yılki etkinlik, 12-13 Eylül tarihlerinde İstanbul’un gözde mekanlarından biri olacak olan Rixos Tersane İstanbul’da gerçekleşecektir. Etkinlik, yurt dışı seyahatlerin ve uluslararası iş birliklerinin yeni yönünü belirleyecek.

GlobeMeets, geçen yıl başarıyla tamamladığı ilk organizasyonunun ardından, turizm ve seyahat sektöründe prestijli, etkili ve katma değer yaratan bir platform oluşturdu. Bu platform, katılımcıların global pazarda rekabetçiliklerini artırmaları, yeni iş birlikleri kurmaları ve sektördeki en son trendleri öğrenmelerini sağlayacak.

GlobeMeets 2024, Geçen Yılın Başarısını Taçlandırarak İstanbul’da İkinci Kez Düzenleniyor

Geçen yılki etkinlik, 26 şehirden 109 Hosted Buyer acenta ve İstanbul’dan 700+ potansiyel buyer/alıcı acenta temsilcisini 38 ülkeden 52 DMC, 7 hava yolu, 3 turizm ofisi, yurt dışından oteller ve daha birçok prestijli iş ortağı ile buluşturdu. Bu başarı, GlobeMeets’i sektörde fark yaratma ve yenilikçi iş birliklerine öncülük etme konusunda önemli bir platform haline getirdi.

GlobeMeets Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hüseyin Kurt, basın toplantısında 2024 projeksiyonu ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu. “Geçen sene gerçekleştirdiğimiz etkinlik, sektörümüzün ihtiyaç duyduğu efektif, iş birliğine dönük, fayda odaklı olması, doğru alıcı ile doğru hizmet sağlayıcıyı buluşturma hedefini yakalaması ve sektörümüzde bu alanda ilk olması hasebiyle önemli bir boşluğu doldurdu.” dedi.

Bu yılki organizasyonda ise GlobeMeets, hem merkezi Rixos Tersane İstanbul’a taşımış hem de etkinliği 2 güne çıkartmıştır. Bu değişikliklerle tüm paydaşlara daha fazla fayda sağlanması ve daha fazla iş birliğinin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bu yıl, Türkiye’nin 26 şehrinden 125 Hosted Buyer acenta ve 20 ülkeden 40 Hosted Buyer acentayı ağırlayacak olan GlobeMeets, aynı zamanda İstanbul’dan da 700+ buyer (alıcı) acentasını ziyaretçi olarak ağırlayacaktır.

Fayda Odaklı ve Katma Değer Yaratan Bir Platform

GlobeMeets, katılımcıların karşılıklı fayda sağlayacak şekilde etkileşimde bulunmalarını, bilgi alışverişinde bulunmalarını ve iş birliklerini pekiştirmelerini teşvik etmektedir. Etkinlik, sektörün yenilikçi çözümlerini, sürdürülebilir turizm uygulamalarını ve geleceğin seyahat trendlerini ön plana çıkaracaktır.

GlobeMeets, turizm ve seyahat sektöründe önemli bir rol oynamaya devam ederek, katılımcılarına değerli bir deneyim sunmayı ve sektördeki yenilikleri bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.

Hotel Gazetesi Aliye Üçbaş – GlobeMeets Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kurt

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.