DÜNYA SKAL KONGRESİ YENİDEN TÜRKİYE’DE

DÜNYA SKAL KONGRESİ YENİDEN TÜRKİYE’DE
HG Editör
Posted on Şubat 15, 2024, 3:36 am
4 mins

Uluslararası Skal Kulübü’nün 2024 Dünya Kongresi’ni İzmir’e kazandıran Skal İzmir Kulübü, kongre hazırlıklarının yanı sıra tanıtım atağını sürdürüyor.

Skal İzmir Kulübü’nün İspanya’nın Malaga eyaletinde düzenlenen 2023 Dünya Kongresi’nde yaptığı İzmir sunumu büyük ilgi gördü. Skal’ın 2024 yılında yapılacak dünya kongresine aday olan Skal İzmir Kulübü, Romanya’dan Bükreş, Rusya’dan St. Petersburg, Hindistan’dan Kalküta kulüpleriyle yarışmıştı. İpi göğüsleyen Skal İzmir Kulübü, 83. Skal Dünya Kongresi İzmir’e kazandırdı. 

KONGRE 16-21 EKİM 2024 TARİHLERİNDE

Skal İzmir Başkanı Güner Güney, Dünya Skal Kongresi’nin 17 yıl sonra üçüncü kez Türkiye’de, ilk kez İzmir’de yapılacağını hatırlattı. Güney, 16-21 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecek 83. Uluslararası Skal Dünya Kongresi’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanırken tanıtım çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Skal Türkiye delegasyonu olarak geçen yıl Ekim ayında Hırvatistan’da yapılan Skal International Yıllık Genel Kurulu’na, 1-5 Kasım 2023 tarihleri arasında İspanya’nın Malaga kentinde düzenlenen 82. Uluslararası Skal Dünya Kongresi’ne katıldıklarını anlatan Güner Güney, “İzmir Skal Kulübü Yönetim Kurulu ve kongre organizatörlerimizle birlikte Malaga’da İzmir kongremiz için çok verimli çalışmalar gerçekleştirdik” dedi. 

“TÜM ZENGİNLİĞİYLE İZMİR’İ ANLATTIK”

Güney, sürdürdükleri çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:”Yaklaşık otuz kişilik Türk delegasyonu olarak katıldığımız toplantılarda ülkemizi temsil ettik. Skal İzmir Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Tokbaş, Mine Güneş Kaya, Bülent Tercan,  Elif Akşahin ve kongre organizatörlerimiz Onur Türkay, Emre Gezgin, Cem Çandarlı, Ali Çandarlı ile katıldığımız etkinliklerde yaptığımız sunumlarla tüm zenginliğiyle İzmir’i anlattık. Skal İzmir Kulübü olarak tüm katılımcıları 16-21 Ekim 2024 tarihlerinde İzmir’de yapılacak  83. Uluslararası Skal Dünya Kongresi’ne davet ettik.”

“İZMİR’İN TANITIMINA VE TURİZMİNE ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK”

İzmir’in ev sahipliğinde yapılacak Uluslararası Skal Dünya Kongresi’nin ülkemizin, bölgemizin, İzmir’in tanıtımına ve turizmine önemli katkı sağlayacağına inandıklarını beliren Güner Güney, “Bu süreçte desteğini gördüğümüz tüm kurum ve kuruluşlara, başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer olmak üzere, İZFAŞ Genel Müdürü Sayın Canan Karaosmanoğlu Alıcı, TÜRSAB Başkanı Sayın Firuz Bağlıkaya ve TÜRSAB Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selçuk Nazilli’ye bu vesileyle bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Güney, “Bu kurumlarımızın yanı sıra şehrin tüm bileşenlerini kongremizin İzmir’de düzenlendiği evrede arkamızda göreceğimize inanıyoruz , diye ekledi.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.