“SİZİ RAHAT ETTİRMEYE KARARLIYIZ”

“SİZİ RAHAT ETTİRMEYE KARARLIYIZ”
HG Editör
Posted on Şubat 20, 2024, 12:18 pm
5 mins

Ramada by Wyndham İstanbul Old City  Genel Müdürü Abdullah Şancı, İstanbul’u ziyaret edecek misafirleri otellerine davet etti.

Napolyon Bonapart’ın “Dünya tek bir ülke olsaydı, başkenti İstanbul olurdu” diyerek önemini vurguladığı, dünyanın eskimeyen cazibe merkezi eski İstanbul’un göz bebeği Tarihi Yarımada’da, şehrin bu övgüye layık bir kent olma özelliğini sürdürmesine katkı sağlayan bir otel var:  Ramada by Wyndham İstanbul Old City 

Türkiye’nin ilk uluslararası zincir otellerinden birisi olan, Old City Otel özelliğini taşıyan, Tarihi Yarımada’da bulunan Ramada by Wyndham İstanbul Old City, iki kez aslına sadık kalınarak renove edildi. Son renovasyonu 6 yıl önce yapılan otel 4 yıldızlı olup, toplamda 108 odası bulunmakta. Bu odaların 10 tanesi süit ve bu süitlerin bir kısmı deniz manzaralı olup, ilaveten otelin şık bir A la Carte restorantı, spa’sı ve toplantı odası bulunmakta. Otel birçok milletten misafiri ağırlamakla beraber daha ziyade Güney Amerikalı ve Avrupalı misafirler tarafından tercih edilmekte.

Ramada by Wyndham İstanbul Old City ’nin tecrübeli Genel Müdürü Abdullah Şancı, otelin özelliklerini ve tercih edilmesinde etkili olan avantajlarını Hotel Gazetesi’ne anlattı:

ABDULLAH ŞANCI

“İSTANBUL PEK ÇOK KALBİ OLAN BİR KENT”

“Binlerce yıldır seyyahların ve tacirlerin en gözde durağı olmuş İstanbul, köklü uygarlıkların ölümsüz eserleri, uluslararası fuar alanları, çeşitli sektörlerin kalbinin attığı iş ve ticaret merkezleri, tarihi ve modern sanatın en gözde örneklerinin sergilendiği müzeleri ile 24 saat yaşayan; birbirinden bağımsız birçok noktada atan pek çok kalbi olan bir kent.

Ramada by Wyndham İstanbul Old City otelimiz bu değişik noktaları, ticaretten sanata, eğlenceden kültüre İstanbul’un kalplerinin birleştiren can damarlarının kesiştiği yerde, dünyanın eskimeyen cazibe merkezi eski İstanbul’un göz bebeği tarihi yarımada da yer alıyor.

“SLOGANIMIZ MEMNUNİYETLE”

İş ya da eğlence… İstanbul’a geliş nedeniniz ne olursa olsun, misafirimiz olduğunuz süre boyunca, geleneksel konukseverliğimiz ve Ramada by Wyndham İstanbul Old City’nin uluslararası standartlarda hizmet anlayışı ile sizi rahat ettirmeye kararlıyız. ‘Memnuniyetle’ olan sloganımızın bize vermiş olduğu güvenle misafirlerimizi evinde gibi hissetmelerini amaçlıyoruz.

LEZZETLİ BİR GÜNE BAŞLAMAK İÇİN MARMARA RESTAURANT

Gününüze Asma katta yer alan Marmara Restaurant’ın açık büfe kahvaltısı, öğle ve akşam şefimizin eşsiz lezzetlerini deneyimleyerek başlayabilirsiniz. Otelin kapısından çıktıktan birkaç dakika sonra kendinizi surlarla çevrili tarihi yarımadayı keşfederken ve dünyaca ünlü eserleri ziyaret ederken bulabilirsiniz. Akşam otelimize döndüğünüzde Aqua Spa‘da Türk hamamı ve güzel bir masaj ile günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

ABDULLAH ŞANCI KİMDİR?

Ramada By Wyndham İstanbul Old City Genel Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Abdullah Şancı 1985 İstanbul doğumludur. Evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Anadolu Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciliği ve aynı üniversitenin Halkla İlişkiler bölümünden mezundur ve halen İstanbul Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünde eğitimi devam etmektedir.

Turizm Otelcilik bünyesinde 20 yılı aşkın sektörel tecrübesi olan, POYD (Profesyonel Otel Yöneticiliği Derneği) üyesi olan Şancı ilaveten son yıllarda uluslararası markaların da içinde bulunduğu birçok kurumun açılış kadrolarında yöneticilik yapmıştır. Şancı özellikle satış ve pazarlama yönetiminde ihtisaslaşmıştır.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.