Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası'nı ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Accept

“Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır”

Mustafa Kemal ATATÜRK (1929)

Otel Gazetesi / Turizmin Basılı Tek GazetesiOtel Gazetesi / Turizmin Basılı Tek GazetesiOtel Gazetesi / Turizmin Basılı Tek Gazetesi
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE
Reading: Veboni ERP Lansmanı: Turizm Teknolojilerinde Yeni Bir Dönem Başladı
Share
Bildirimler Daha Fazla
Font ResizerAa

“Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır”

Mustafa Kemal ATATÜRK (1929)

Font ResizerAa
Otel Gazetesi / Turizmin Basılı Tek GazetesiOtel Gazetesi / Turizmin Basılı Tek Gazetesi
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
  • E-GAZETE
Search
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE
Have an existing account? Sign In
Follow US
SEKTÖRÜN BASILI TEK GAZETESİ
Veboni ERP Lansmanı: Turizm Teknolojilerinde Yeni Bir Dönem Başladı
Anasayfa » Blog » Veboni ERP Lansmanı: Turizm Teknolojilerinde Yeni Bir Dönem Başladı
BİLİŞİMGÜNDEMÖzel HaberlerTURİZM

Veboni ERP Lansmanı: Turizm Teknolojilerinde Yeni Bir Dönem Başladı

Hotel Gazetesi
Last updated: 30 Eylül 2024 11:33
Hotel Gazetesi Published 30 Eylül 2024
Share
SHARE

Veboni ERP Lansmanı: Turizm Teknolojilerinde Yeni Bir Dönem Başladı

Turizm teknolojilerini yeniden tasarlayacak olan Veboni’nin lansmanı Cosmos Theatre’da yapıldı.

Sektörde 30 yıllık deneyime sahip Kod Yazılım A.Ş. bünyesinde yer alan Sednacloud ve AsyaSoft markalarının ortak ürünü Veboni, 27 Eylül Cuma günü saat 15.00’te Cosmos Theatre’da yapılan görkemli bir lansman ile tanıtıldı. Basın ve tanıtım organizasyonunu GM Turizm ve Yönetim Dergisi’nin üstlendiği lansmana, Turizm sektörünün önde gelen isimleri yoğun ilgi gösterdi. Veboni markası tüm katılımcılardan tam not aldı.

Şirket ortakları Ahmet Erdal, Cemalettin Tapan ve İlyas Türkkan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen lansmanda, Veboni’nin turizm sektörü başta olmak üzere birçok iş kolunda büyük fark yaratacak çözümleri tanıtıldı. Yapılan konuşmalarda Veboni’nin sektöre kazandıracağı yeniliklere dikkat çekildi.

“TURİZM TEKNOLOJİLERİNİ BAŞTAN AŞAĞI YENİDEN TASARLIYORUZ”

Lansmanın açılış konuşmasını ve sunumunu gerçekleştiren Yönetim Danışmanı Çağrı Bekmezoğlu, konuşmasına teknolojinin gelişim hızı ve yayılım alanıyla ilgili çarpıcı bir sunum yaparak başladı. Teknolojik gelişmelerin yanı sıra rakamsal büyüme oranlarına değinerek, işletmelerin %77’sinin yapay zeka ve makine öğrenimi teknolojilerini iş süreçlerine entegre etmeyi planladığını paylaştı.

Bekmezoğlu, konuşmasının devamında Veboni’nin vizyonu ve misyonuna vurgu yaparak şu sözleri dile getirdi:

“Biz, yürüyenlerin koşanlara borcu var mottosuyla hareket ediyoruz; hızlı sonuçlar üretiriz ama acele etmeyiz. Çünkü biz yeniliği kodluyoruz. Turizm teknolojilerini baştan aşağı yeniden tasarlıyoruz. Saliseler içinde değişen dünyaya hızla adapte oluyoruz. Yapay zekâ bizim iyi bir arkadaşımız, ama insan vazgeçilmezimiz. Amacımız rekabet etmek değil, iş birliği içinde büyümek. Teknoloji işimiz, insan ise değerimizdir… Veboni’nin hem kanatları var hem ayakları yere sağlam basıyor. Kanatları var; çünkü gökyüzünün limiti yok. Ayakları yere sağlam basıyor; çünkü bir rotası var, vizyonu var, yetenekleri ve uzmanlıkları ile göz kamaştırıyor. Güle güle eski, elveda sana! Hoş geldin yeni, Hoş geldin en güncel halinle Veboni” ifadelerini kullandı.

“VEBONİ GİBİ DİJİTALLEŞMİŞ ERP’LERE İHTİYACIMIZ VAR”

Çağrı Bekmezoğlu’nun ardından sahneye çıkan Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği Başkanı ve Antalya Teknokent Genel Müdürü Dr. İbrahim Yavuz, yaptığı konuşmada Türkiye’deki turizm işletmelerinin %90’ının teknolojik ihtiyacını Teknokent’te yer alan firmaların karşıladığını belirterek Veboni’nin de bunlardan birisi olduğuna dikkat çekti.

Veboni’nin yalnızca yerli pazara değil dünya pazarına da hizmet vereceğine değinen Dr. İbrahim Yavuz, “2019’da ITB Berlin Fuarı’na katıldığımızda içeride çok iyi olduğumuzu ama ihracat yapar durumda olmadığımızı gördük. Firmalarımız, ithalatı engellemek için ihraç yaptıklarını söylediler. Bence bu asla yeterli değil. Daha iyisini yapmak için kurumsal, dijitalleşmiş ERP’lere ihtiyacımız var. Bunlardan bir tanesi de bugün şu an sizlere tanıtılan Veboni’dir” dedi.

Konuşmasının devamında Antalya’nın teknoloji alanındaki önemine dikkat çeken Teknokent Genel Müdürü Dr. İbrahim Yavuz, “Bugün Türkiye ve Antalya teknoloji geliştirme ekosisteminin en kıymetli şirketlerinden birisi olan Kod Yazılım, AsyaSoft ile birleşti ve ERP Veboni’yi ortaya çıkardı, şirketimizin yeni ürünlerinin de hayırlı olmasını diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

GÜÇLÜ EKOSİSTEM, YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ İLE BİRLEŞTİ

Açılış konuşmalarının ardından sahneye çıkan Proje Müdürü Elvan Yağmur, Veboni’yi tanıtan etkileyici bir sunum yaptı. Sunumda Veboni’nin öne çıkan özellikleri ve sektörün ihtiyaçlarına ürettiği yeni çözümlere değindi.

“GLOBAL BİR MARKA OLMA HEDEFİYLE YOLA ÇIKTIK”

Hemen sonrasında sahneye çıkan Veboni ortaklarından Ahmet Erdal, “Hayatta kalmak demek, değişime ayak uydurabilmektir. Biz de bu inançla, değişim ve dönüşüm yolculuğuna çıktık” diyerek başladığı konuşmasında markanın doğuş sürecine ve Veboni’yi Veboni yapan unsurlara değindi.

“Veboni ERP’nin doğuş hikayesi, Asya ve Sedna markalarının yıllardır süren centilmen rekabetinin ardından İlyas Bey ile güç birliği yaparak Kod Yazılım çatısı altında birleşmemizle başladı. Global bir marka olma hedefiyle, her iki markanın bilgi birikimlerini birleştirerek Veboni ERP’yi ortaya çıkardık. Yazılım sektöründe böyle birleşmeler pek görülmez, bu nedenle bir ilki gerçekleştirdik ve turizm teknolojilerini yeniden tasarlıyoruz.”

“TURİZMDE BİR İLKİ BAŞARDIK”

Ahmet Erdal, konuşmasının devamında Veboni’nin turizmde teknolojilerine getirdiği yeniliklere de değindi.

“Pandemi sürecinde dijitalleşmenin hızlanmasıyla birlikte uzaktan çalışma, mobilite ve platform bağımsız iş yapma şekilleri hayatımıza girdi. Biz de bu dönüşüm doğrultusunda, turizm sektörü için 40’tan fazla modüle sahip, maliyet avantajı sağlayan ve platform bağımsız çalışan Veboni ERP’yi geliştirdik. SAP ve IFS gibi ERP sistemleri birçok sektörde yaygınken, turizmde bir ilki başardık.”

Son olarak yakın dönemde Mısır ofislerini açtıklarını ve Veboni’nin artık yurtdışında da kullanılmaya başlandığını dile getiren Erdal, “Ayrıca bu global yolculukta önümüzdeki günlerde, heyecan verici farklı haberlerimiz de olacak” dedi.

LANSMANA BÜYÜK İLGİ

Veboni ERP, lansmanda 1000’in üzerinde turizm profesyonelini ağırladı. Sektörünün farklı alanlarından gelen turizm profesyonelleri, Veboni’nin sunduğu çözüm odaklı yaklaşımlar ve teknolojik yenilikleri heyecanla karşıladı. Turizm dünyasının yanı sıra basınının da ilgiyle takip ettiği lansman, turizm teknolojilerini yeniden tasarlayacak olan Veboni’nin sektöre güçlü bir şekilde tanıtılmasını sağladı.

Göz At

Alanya’da Plajda Turiste Darp Şoku!

Ankara’da Atatürk İçin Unutulmaz Veda Konseri

Türkiye’de Gece Müze Ziyareti Dönemi Başlıyor!

Uluslararası Yat Yarışları’nda Renkli Anlar!

Yerli Sıcak Hava Balonu Yakıt Tankı Üretimi Başladı!

TAGGED:Ahmet ErdalAntalya TeknokentAsyaSoftÇağrı BekmezoğluCemalettin TapanContinent Worldwide HotelsDedeman Loyal ClubdijitalleşmeDr. İbrahim YavuzERPGM Turizm ve Yönetim DergisiHOTEL GAZETESİİlyas TürkkanKod Yazılımlansmanmakine öğrenimiSednacloudTeknolojiTURİZMTurizm sektörüTurizm teknolojileriVeboniYapay Zeka
Share This Article
Facebook Twitter Pinterest Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Linki Kopyala Yazdır
Share
Bir Cevap Bırak

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https://www.istanbulturizmfuari.com.tr/

https://www.ttiizmir.com.tr/

Son Yazılar

  • Alanya’da Plajda Turiste Darp Şoku! 20 Mayıs 2025
  • Ankara’da Atatürk İçin Unutulmaz Veda Konseri 19 Mayıs 2025
  • Türkiye’de Gece Müze Ziyareti Dönemi Başlıyor! 19 Mayıs 2025
  • Uluslararası Yat Yarışları’nda Renkli Anlar! 19 Mayıs 2025
  • Yerli Sıcak Hava Balonu Yakıt Tankı Üretimi Başladı! 19 Mayıs 2025

Üyeliklerimiz

Hakkımızda

Otel Gazetesi
Hızlı Linkler
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE
Kategoriler
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE

Abone Ol

E-posta bültenimize ücretsiz bir şekilde Abone Ol!

Otel Gazetesi / Turizmin Basılı Tek GazetesiOtel Gazetesi / Turizmin Basılı Tek Gazetesi
Follow US
© Otel Gazetesi. Webixmo tarafından geliştirilmiştir. Tüm Hakları Saklıdır.
  • Ana Sayfa
  • Contact & Künye
  • Yazarlar
  • E-GAZETE
  • OTELE ELEMAN
  • Üyelik – GİZLİLİK BEYANI
Welcome Back!

Sign in to your account

Şifremi unuttum