Anlatılmaz, yaşanır

Anlatılmaz, yaşanır
ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Mayıs 01, 2017, 10:21 am
4 mins

İstanbul’un en hareketli ilçelerinden biri Bakırköy’de, çok şık bir butik otel var.. Piccolo Hotel.. Business Otel konseptinde dizayn edilen bu şık butik otelin Genel Müdürü Meltem Keskinel’le kısa bir söyleşi yaptık.

Öncelikle bize kendinizden söz eder misiniz?

Merhabalar.. 21.01.1991 Bakırköy doğumluyum. Kova burcundanım. Evli ve bir kız çocuk annesiyim. Okuduğum bölüm gereği turizm sektöründe yer almaktayım. Hiç ummadığım bir zamanda çok sevdiğim eşimle tanıştım ve tesadüflerle dolu olan hayatıma bir turizmci daha eklendi.. Eşim Kaan Keskinel’le birlikte bu sektörde yer almaktan çok mutluyum. Sultanahmet bölgesinde başladığımız işimize bugün Bakırköy Piccolo Otel’de devam etmekteyiz.

Piccolo Hotel’in özellikleri hakkında bilgi verirmisiniz ?

Piccolo Hotel Bakırkoy, 1 ay once hizmet vermeye başladı. Otelimiz konum olarak bölgedeki tüm AVM’lere (Carousel, Capacity, Galeria) ve seçkin sağlık kurumları Acıbadem, Ethica, Yaşar Hastanesi gibi seçkin sağlık kurumlarına sadece yürüme mesafesinde yani oldukça merkezi konumdadır. Otelimizin her odası, ödüllü profesyonel bir mimar tarafından ayrı ayrı olmak üzere lüx konseptte dizayn edilmiştir. 

Tüm odalarımız son teknoloji ile donatılmıs olmakla birlikte, misafirlerimizin tüm ihtiyaçları ve konforları göz önüne alınarak inşa edilmiştir. 

Biraz da personelden söz edelim isterseniz..

Otelimizde tüm çalışanlarımız, sektörün içinden yetişmiş, ama aynı zamanda eğitimli.. Yani hem alaylı, hem mektepliler. 

Tecrübeleri ve güleryüzlü olmaları, hem bizim için avantaj, hem de misafirlerimize güleryüzle hizmet vermemizi sağlıyor. Business Otel konseptinde dizay edilmiş olmamıza rağmen, Butik, VİP hizmet sunmaktayız. 

Manzaranız da şahane..

Evet. Otelimizde aile odaları ve deniz manzaralı ve balkonlu suitlerimiz mevcut. 

‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ mantığıyla sorulamıza kısa cevaplar veren Keskinel, başlığı da kendisi verdi. 

Mutfağınız konusunda da biraz bilgilendirelim okurlarımızı..

Kahvaltıda kullanmış olduğumuz tüm ürünler, Silivri bölgesinden taze olarak gelir. Pastane-tatlı bölümündeki ürünlerimiz kendi aşçımız tarafından hazırlanmakta. 
 

Kurumun hedefinde yeni projeler var mı?

Vermiş olduğumuz güleryüzlü ve kaliteli hizmetle sektörümüze bizim de katkımız olduğunu düşünüyoruz. Yeni yatırımlarımız olacak tabi. Sultanahmet Bölgesinde ikinci bir şubemiz olacak. Orada da aynı isimle hizmet vereceğiz. 

Bir sloganınız var mı? Oldukça iddialısınız çünkü?

Ekibimiz ile birlikte ortak bir karar aldık. Hep birlikte birbirimize güven ve misafirlerimize kendi evimize gelen konuğumuz gibi hizmet etmek adına and içtik. Sloganımız ise ‘Herşey daha güzel olacak.. Hep birlikte…

Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Web sitemizi ziyaret edenler görmüştür.. Havaalanına ücretsiz transfer hizmetimiz var.. Ayrıca bu konuda bazı kampanyalarımız da var.. Rezervasyon yapılırken, bu konuda da konuklarımızı bilgilendiriyoruz..

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.