Mardin Kasrı Kaya restoran Süryani mutfağından örnek lezzetler ve yemeklerle emitt2020 nin gözdesi oldu.

Mardin’e Çağıran Lezzet

Mardin Kasrı Kaya Restoran Süryani Mutfağından örnek lezzetler ve yemeklerle Emitt 2020 nin gözdesi oldu. İşletme sahibi Sait KESER

Mardin Kasrı Kaya Restoran SAİT KESER


“Mardin’e gelen seyahat acenteleri ve münferit yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeyi başaran kasrı kaya restaurantimiz 2020 sezonunda kadim şehrimizi gastronomi alanında da zirveye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Bölge turizmine en zor zamanlar da bile destek olan seyahat acentelerimize sonsuz teşekkür ederiz.Turizm bölgemizin kurtuluşudur herkesi bekliyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

Mardin Kasrı Kaya Restoran Hakkında…

www.kasrikaya.com

Kasr-ı Kaya Restaurant kurulduğu gün itibari ile Mardin’in tarih ve kültürüne lezzet katarak son yılların gastronomi turizmine ivme kazandırmak en önemli hedeflerindendir.
Kalite ve hijyeni en üst seviyede sunan restaurantımız misafirlerine evinde olma hissini vermekten mutluluk duymaktadır.
Mardin kültür turizmine lezzet kervanını katarak, kadim bir geçmişe sahip Ortadoğu mutfağını ustalıkla icra edip konuklarına hizmet vermekten mutluluk duymaktadır.

 Neden Kasr-ı Kaya 

Kültür ve lezzetin birleşimini sağlayabilme, özgüvenine sahip, zengin mutfağı ve sevgiyle üretilen lezzetleri ile ender bir mekan olması....

Mardin Mutfağı

Et ve sebzelerin özenle seçildiği süreçte, bölgesel ürünleri seçip aşk ile hizmet verme gururunu yaşıyoruz....

100% Doğal Ürünler

Mardin kırlarında beslenen küçük ve büyükbaş hayvanların etlerinden sofraya gelen lezzet....

Lezzet Kültürü

Yerel usta aşçıların aşkla yaptıkları yemekleri Ortadoğu mutfağının en yalın halini bulacaksınız.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.