Matbah Restaurant, Milliyet Favori Lezzetler Gazetesini’nin düzenlediği gecede 681 firmayı geride bıraktı.

MATBAH RESTORANT GENEL MÜDÜRÜ SERDAR BALTA

Dünyanın en zengin mutfağına sahip Türkiye’nin en favori mekânları ve lezzetleri ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Milliyet Favori Lezzetler Gazetesini’nin düzenlediği ‘Favori Lezzetler Ödülleri’ Green Park Hotel Merter’de düzenlenen geceyle sahiplerini buldu. 600 kişinin katıldığı geceye iş, sanat, medya ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri renk kattı. Türkiye’nin dört bir tarafından katılan 682 firma arasından Matbah Restaurant, “Türkiye’nin En Favorisi Saray Mutfağı” dalında birincilik ödülünün sahibi oldu.

MATBAH RESTORANT

SERDAR BALTA: SORUMLULUKLARIMIZ ARTTI

Gecede ödülü törenle alan Matbah Restorant Genel Müdürü Serdar Balta yaptığı konuşmada, “Milliyet Favori Lezzetler Gazetesini’nin düzenlediği ‘Favori Lezzetler Ödülleri’ çerçevesinde Matbah Restoran’ın bu ödüle layık görülmesinden dolayı gurur duyduk ve sorumluluklarımız daha da arttı. Bu ödülün kazanılmasında emeği geçen tüm misafirlerimize, yorumları ve oyları için teşekkürlerimi sunuyorum. Nihai seçimi gerçekleştiren tüm jüri üyelerine de şükranlarını iletiyorum. Matbah Restorant’ı ulusal ve uluslararası arenada bu başarıya taşıyan tüm çalışma arkadaşlarıma da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

OTTOMAN HOTEL IMPERIAL GENEL MÜDÜRÜ
SERDAR BALTA

Ottoman Hotel Imperial’ın bünyesinde yer alan, Matbah Restaurant, İstanbul’un incisi tarihi yarımadada, Aya Sofya Müzesi’nin hemen yanında misafirlerine hizmet veriyor.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.