DÜNYANIN EN İYİ DESTİNASYON DÜĞÜN PLANLAMACILARI İSTANBUL’DA BULUŞACAK!

TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, Meksika’daki Uluslararası Düğün Derneğ’inin düzenlediği Turizm Fuarından müjdeli haber verdi
Hotel Gazetesi
Posted on Aralık 12, 2020, 3:44 pm
4 mins

TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, Meksika’daki Uluslararası Düğün Derneğ’inin düzenlediği Turizm Fuarından müjdeli haber verdi

DÜNYANIN EN İYİ DESTİNASYON DÜĞÜN PLANLAMACILARI İSTANBUL’DA BULUŞACAK!

İstanbul, 2021 yılında Romantik Seyahat Endüstrisi profesyonelleriyle birlikte, alanında otorite konuşmacılara ev sahipliği yapacak. TravelShop Türkiye Genel Müdürü Murtaza Kalender‘in girişimleriyle, Uluslararası Destinasyon Düğün Planlamacıları Derneği’nin 2021yılı etkinliği İstanbul’a alındı.

3 ADAY ARASINDAN SEÇİLDİ

Uluslararası Destinasyon Düğün Planlamacıları Derneği IADWP’nin bu özel etkinliği için 3 adaya karşı yarışan İstanbul, rakiplerini ekarte ederek ev sahipliğini kazandı.

IADWP’nin Avrupa ve Asya’dan sorumlu Başkanı TravelShop Türkiye Genel Müdürü Murtaza Kalender, dernek profesyonellerini İstanbul’un ev sahipliği konusunda ikna etmek için gittiği Meksika’da İstanbul’un destinasyon olarak 3 farklı seçenek arasından seçilmesinde büyük rol oynadı.

KALENDER: FAZLA ZOR OLMADI

TravelShop Türkiye Genel Müdürü
Murtaza Kalender

06-09 Eylül 2021 tarihleri ​​arasında, İstanbul Pullman Hotel’de gerçekleşecek olan bu etkinliğe şimdiden yoğun bir ilgi var. Bu başarıda büyük rol oynayan Murtaza Kalender konuyla ilişkin açıklamasında şunları söyledi: “Sektörün önde gelen profesyonellerini Türkiye’ye getirmekten son derece mutluyum ve bunu yapmak aslında o kadar da zor bir şey değildi, çünkü Türkiye bu tür etkinlikler vesilesiyle tüm dünya destinasyonları arasında düğün planlamacılarına büyük fırsatlar sağlamak için harika bir destinasyon olduğundan başarı sadece bana ait değildi. Bu başarı öyküsü bir bütün olarak ülkeye ve özellikle İstanbul’a ve pek tabii ki bu mesleğin paydaşlarına, topyekûn Turizm camiamıza aittir. Çünkü bu başarı Türkiye’deki tüm başarılı Turizmciler ve dernekler, başta Türk Hava Yolları, İstanbul Turizm Derneği (ISTTA), Kültür ve Turizm Bakanlığı olmak diğer birçok resmi kurumun kısacası sektöre hizmet eden tüm meslektaşlarımızın başarılarının bir yansımasıdır.

Bu vesileyle, 06-09 Eylül 2021 tarihleri ​​arasında Türkiye’de gerçekleşecek olan bu özel etkinliğe, tüm Türk Turizm meslektaşlarımızı davet ediyor, bu sektördeki herkesin bize ve bu etkinliğe katılmasını bekliyoruz. Tüm meslektaşlarımız gönül rahatlığıyla bu etkinliğe katılabilirler.”

ANTALYA’DA ÖDÜL TÖRENİ

Murtaza Kalender, etkinlik sonrası Kapadokya, Bodrum, Kuşadası /Efes, Pamukkale ve Antalya’ya eğitim gezileri düzenleneceğini, 13 Eylül 2021’de ise Antalya’da, Dünyanın en iyi düğün organizatörlerinin bir araya geleceği bir ödül töreni organize edeceklerini açıkladı.

Kalender, “Birlikten kuvvet doğar. Nitekim paylaştıkça büyüyeceğiz. Büyüdükçe de yeni iş imkânları geliştireceğiz. Meksika’dan saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum. Tüm meslektaşlarıma ve Turizm profesyonellerine selamlar.” diyerek sözlerini tamamladı.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.