YENİ YIL HEDİYENİZ DEĞERLİ OLSUN

YENİ YIL HEDİYENİZ DEĞERLİ OLSUN
Hotel Gazetesi
Posted on Aralık 25, 2020, 2:11 am
58 secs

YENİ YIL HEDİYENİZ DEĞERLİ OLSUN

Otizme duyarlı kurum ve kişiler, sevdiklerine Değer Otizm Derneği takvimi hediye ediyor.

Hatice Şule Gökırmak

Kurucu başkanlığını Hatice Şule Gökırmak’ın yaptığı çeşitli organizasyonlarla Otizmli bireylerin sığınağı haline gelen Değer Otizm Derneği, çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Dernek adına 2021 yılı için masa takvimi hazırlatan dernek, buradan elde edilecek gelirle, rehabilite merkezinin standardını yükseltmeyi hedefliyor.


NİRVANA TANITIM KREASYONU

Turizm Sektöründe tanıtım hizmetleri veren Değer gönüllüsü Nirvana Tanıtım’ın hazırladığı takvim, Değer Otizm Derneği Rehabilitasyon Merkezi Özel eğitim öğretmeni Mentor Hasan Ürün’ün eşliğinde Değer Otizm öğrencileri tarafından çizilen resimlerden oluşuyor.
Otizm Derneği’ne destek amacıyla hazırlanan ve sınırlı sayıda basılan masaüstü takvimlerinden, bireysel veya kurumsal olarak sipariş verilebiliyor. Çok özel ve titiz bir çalışma sonucu dizayn edilen takvime istenirse kurumların logoları da basılabiliyor.


BİR TAŞLA İKİ İYİLİK YAP

Bu yıl göndereceğiniz yeni yıl hediyesi paketine, Değer Otizm Derneği’nin şık takvimlerinden ilave ederek, hem sevdiklerinizde otizme karşı duyarlılık oluşturabilir, aynı zamanda otizmli bireylerin rehabilitasyon merkezine katkıda bulunabilirsiniz.

Siparişleriniz ve Bilgi için…

Türkiye'de yeni bir otel markası daha doğuyor SIGNATURE HOTELS
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.