HOLIDAY INN ŞİŞLİ’YE YENİ YILDA YENİ YÖNETİM

HOLIDAY INN ŞİŞLİ’YE YENİ YILDA YENİ YÖNETİM
Hotel Gazetesi
Posted on Ocak 08, 2021, 9:43 pm
6 mins

Gürkan Kaban, yeni Genel Müdür, Özge Demir yeni Satış ve Pazarlama Müdürü, Nergis Yeliz Kargın yeni Houesekeeper Müdürü oldu.

İstanbul’un en kaliteli otellerinden biri olan HOLIDAY INN Şişli, 2021 yılına yeni yönetimi ile girdi. Turizm ve Otelcilik sektörünün uluslararası tecrübeye sahip önemli yöneticilerinden Gürkan Kaban, otelin genel müdürlüğüne getirildi. Yaklaşık 25 yıldır, yurtdışı ve yurt içinde birçok otelde üst düzey yöneticilik yapan Gürkan Kaban’ın yanı sıra, iki önemli mevkiye de önemli isimler atandı. Özge Demir, otelin yeni Satış ve Pazarlam Müdürü olarak göreve başlarken, otelin yeni Houesekeeper Müdürlüğüne de Nergis Yeliz Kargın getirildi.

Holiday Inn Şişli Genel Müdürü Gürkan Kaban

KABAN: AMACIM PASTAYI BÜYÜTEREK BÖLGEMİZE KATKIDA BULUNMAK

Holiday Inn Şişli Genel Müdürlüğüne getirilen Gürkan Kaban, yeni görevi hakkındaki düşüncelerini açıklarken, amacının bölgenin mevcut pastasından pay almaktan çok, pastayı büyüterek bölgeye katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Kaban; ”Amacımız; ekibimle birlikte Pandemi sürecinde misafirlerimizin konforunu en üst düzeyde tutarak, aldığımız önlemler ile sorunsuz atlamaya caba göstereceğiz. Özellikle Türkiye’de neredeyse yerli ve yabancı zincir markaların tamamının bir ya da iki şubesinin yer aldığı Şişli’de, kaliteli ve hizmet çeşitliliği ile bölgenin mevcut pastasından pay almaktan çok, pastayı büyüterek bölgemize katkıda bulunmak için çaba göstermek olacaktır.” dedi.

Holiday Inn Şişli Yeni Yönetimini Tanıyalım

25 YILLIK ULUSLARARASI KARİYER: GÜRKAN KABAN

Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği (ön lisans) ve Anadolu Üniversitesi Konaklama İşletmeciliği (Lisans) bölümlerinden mezun oldu.

Kariyer hayatına, 1995-1998 yılları arasında İstanbul da Çırağan Hotel Kempinski de Yiyecek – İçecek departmanında farklı pozisyonlarda üç yıl boyunca görev aldı. 1998-2008 yılları arasında Amerika’da Royal Caribbean Cruise gemilerinde Asst Maitre d’Senior olarak çalıştı.

Türkiye’ye döndükten sonra 2009 yılında, Ankara Rixos Oteli’nin açılış ekibinde Banket Servis Müdürü olarak görev aldı. 2010 yılında İstanbul’da Dedeman İstanbul Oteli’nde Yiyecek İçecek Servis Müdürü olarak görevini sürdürdü.

Daha sonra Crowne Plaza Asia İstanbul otelinde açılış ekibinin bir üyesi olarak Operasyon Müdürü görevine devam etti.

2013-2020 yılları arasında açılış deneyimlerine bir yenisini daha ekleyerek, Hilton İstanbul Kozyatağı otelinin açılış kadrosuna Yiyecek İçecek Direktörü olarak dâhil oldu. Holiday Inn Şişli otelden gelen teklife kadar görevine devam etti. 2020 Aralık ayı itibariyle Holiday Inn Şişli oteline Genel Müdür olarak atandı.

Gürkan Kaban, Okan Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde 2.sınıf öğrencilerine ders vermektedir. Aynı zamanda TUROYD yönetim Kurulu üyesi olarak sektöre destek vermeye devam etmektedir.

ADIM ADIM YÜKSELİŞ: ÖZGE DEMİR

Holiday Inn yeni Satış ve Pazarlam Müdürü olarak göreve başlayan Özge Demir, 2010 yılında Doğuş Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra kariyerine Crowne Plaza İstanbul Asia’da açılış ekibinde başladı.

2012 yılında Miracle İstanbul Asia Otelin açılış ekibinde Satış ve Pazarlama Müdürü olarak 2017 yıl sonuna kadar görev aldı. Ardından Sheraton Grand Istanbul Atasehir Satış ve Pazarlama ekibine katıldı.

2018 yılında “The House Hotel Karaköy, The House Hotel Bomonti, The House Hotel Nişantaşı, The House Hotel Kapadokya, Cloud 7 Bakırköy” otellerini bünyesinde barındıran Kerten Hospitality’de Cluster Sales Manager olarak görevine devam etti.

Demir, yeni yılın başlangıcı itibaren Holiday-Inn İstanbul Şişli Satış ve Pazarlama Müdürü oldu.

20 YILLIK DENEYİM: NERGİZ YELİZ KARGIN

Holiday Inn’in yeni Houesekeeper Müdürü Nergiz Yeliz Kargın, İstanbul Turizm Otelcilik Bölümünden mezun oldu. İlk deneyimine 2000 yılında Conrad İstanbul Bosphours’ta başladı, 2004 – 2006 iş bankası, iş kulelerinde bina yönetimi alanın da deneyimine devam etti.

2006 – 2014 yıllarında Dedeman İstanbul Otel de görev alarak çalışmasını sürdüren Kargın. 2015’te The Public Taksim Otelini açılış Housekeeper olarak görev aldı. İş tecrübelerine yurt dışı deneyiminide katmak isteyip 2018 -2020 yılları arasında İngiltere’de  Sa-Cleanıng Sservices şirketine yöneticilik yaptı. Kargın, yeni yılda Holiday-Inn İstanbul Şişli Otelinde yeni görevine başladı.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.