DÜNYA TURİZMİNE YÖN VERENLER İSTANBUL’DA BULUŞUYOR

DÜNYA TURİZMİNE YÖN VERENLER İSTANBUL’DA BULUŞUYOR
Hotel Gazetesi
Posted on Ocak 25, 2021, 3:54 am
3 mins

Luxury MICE B2B Çalıştayı 05-08 Nisan’da İstanbul Pullman Hotel’de

TravelShop Turkey-İstanbul Turizm Derneği iş birliğiyle düzenlenecek etkinlikte dünyadaki turizm otorileri ve MICE Turizmi Profesyonelleri, 05-08 Nisan 2021 tarihleri arasında İstanbul Pullman Hotel’de düzenlenecek Luxury MICE B2B Çalıştayı’nda ağırlanacak.

DÜNYA TURİZMİNİN KURMAYLARI İSTANBUL’DA

Aralarında Amerika Tur Operatörleri Birliği Başkanı Terry Dale, Dünya Gastronomik Seyahatler Derneği Başkanı Eric Wolf, Dünya Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Thomas Klein, Amerika Seyahat Acentecileri Birliği Başkanı Robert Duglin gibi dünyada tanınmış ve ödüllü isimleri İstanbul’da Türk Turizm Profesyonelleriyle buluşacak.

Etkinlikle ilgili tüm detayları ve konuşmacıların sürekli güncellenen listesini aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

https://www.workshoptravelshop.com/luxuryb2b2021/

AYDIN: ÜLKEMİZİN TANITIMI AÇISINDAN ÖNEMLİ

ISTTA Başkanı Yalçın Aydın

Etkinlik ile ilgili demeç veren ISTTA Başkanı Yalçın Aydın, böylesine mühim bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan ötürü duyduğu mutluluğu dile getirdi. Aydın şunları söyledi: Belki de dünyada ilk defa bu kadar üst düzey STK yetkililerinin bir araya Türkiye’de gelmiş olmasından dolayı gurur duyuyoruz zira bu durum ülkemizin tanıtımı ve prestiji açısından büyük önem arz etmektedir.

ISTTA olarak, 2020 yılındaki Turizm gelirleri kayıplarını bu tür iddialı çalışmalarla yerine koyup telafi etmeye hedefliyoruz.

Turizm sektörünü, geçirmekte olduğumuz zor zamanlardan sonra bir araya getirecek olmaktan ötürü de ayrıca sorumluluk duyuyoruz.

KALENDER: SEKTÖR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR BULUŞMA

TravelShop Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kalender

TravelShop Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kalender onuyla ilgili olarak, dünyada bir ilki Türkiye’de gerçekleştirecek olmalarından dolayı kıvanç duyduğunu ifade etti. Kalender, “Yapmış olduğumuz bu özel çalışmayla, dünyada en tanınmış Turizm otoritelerini konuşmacı vasfıyla Türkiye’de ağırlarken bir yandan da 300’ün üzerinde Yabancı Turizmci Alım Heyetini de yerel meslektaşlarımızla bir araya getireceğiz” dedi.

Tüm Turizmci meslektaşlarını bu etkinlikte yerlerini almaya davet eden Murtaza Kalender, ister ziyaretçi statüsünde ister masa veya stant satın alarak da etkinlikte yer alınabileceğini hatırlattı.

Not: Detaylı bilgi için, support@workshoptravelshop.com’a elektronik postayla ulaşılabilir.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.