DİVAN OTELLERİ GRUBU’NDAN SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL KLİP

DİVAN OTELLERİ GRUBU’NDAN SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL KLİP
Hotel Gazetesi
Posted on Şubat 13, 2021, 9:08 pm
20 mins

Divan Grubu satış ekibinin rol aldığı klip, büyük ilgi gördü. Klip Altay’ın kalp gözü şarkısı ile bu yılki Sevgililer Gününe bambaşka bir anlam kattı

DİVAN OTELLERİ GRUBU’NDAN SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL KLİP

Divan Oteller Grubu, 14 Şubat Sevgililer gününü, farklı bir konsept ile kutluyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki otellerinin tamamında geçerli Sevgililer Gününe özel hafta sonu paketleri hazırlayan grup, bununla yetinmeyip, bu güne özel bir klip çekti.

Klipte, Divan Oteller Grubu Satış Direktörü Deniz Dikkaya başta olmak üzere, tüm Divan Otelleri’nin Satış ekibi yer aldı. Ünlü sanatçı Altay’ın sevilen eseri Kalp Gözü şarkısının çalındığı klipte, Türkiye’deki tüm Divan Otellerinin satış birimi çalışanları rol aldı.

BEĞENİ TOPLADI

Divan Otelleri Grubu Satış Direktörü Deniz Dikkaya ile başlayan klip, diğer kentlerdeki satış personeli ile devam ederken, klip beğini topladı. Klip Divan Otelleri’nin satış ekibinin sadece otel yönetimine değil, sanata ve müziğe olan yeteneğini de gözler önüne serdi.

SATIŞ BİR AŞK İŞİDİR

Divan Oteller Grubu Satış Direktörü
Deniz Dikkaya

Grubun Satış Direktörü Deniz Dikkaya, kliple ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Değerli dostlar,

Satış Bir Aşk işidir.

Biz satış profesyonelleri iyi günde kötü günde, yaz kış, pandemi kriz dinlemeden cansiperane çalışan, işini Aşkla yapan, kalplere dokunan birer turizm emekçisiyiz.

Malum 14 Şubat, “Sevgililer Günü” için doğusundan batısına, hem Türkiye’deki hem de yurtdışındaki otellerimizin satış ekipleriyle şöyle kalplere dokunacak ne yapabiliriz diye düşündük ve aşk şarkısı denilince akla ilk gelen sanatçılardan çok sevdiğimiz ALTAY’ın “Kalp Gözüm” ‘ün dizeleri geldi.

Ne güzeldir ki bu sevgi dolu şarkının her bir cümlesini her bir otelimizdeki satış ekiplerimiz söylemesini istedik, aklımızda hiçbir kurgu yokken sonuçta ortaya inanılmaz performanslarla dolu bir klip çıktı.

Bu güzellikler bize insan olmanın, sevmenin, işini Aşkla yapmanın önemini bir kez daha kanıtladı.

Arkadaşlar, harikasınız, daha ne diyelim.

Bizler çok beğendik, umarım bu amatörce yaptığımız paylaşım ile sizlerin de kalplerinize dokunabiliriz.

Ve tabi ki bu harika şarkı için bize izin veren Çok Sevgili Altay’a yürekten kocaman teşekkürlerimizle, iyi ki varsın ALTAY”

Bu güzel şarkının orjinalini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Söz- Beste: Mustafa Erdoğan

Aranje: Alper Atakan

Klip Yönetmeni: İmre Haydaroğlu

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.