TÜRK SPOR AJANSI’NIN KONUĞU HATİCE ŞULE GÖKIRMAK

TÜRK SPOR AJANSI’NIN KONUĞU HATİCE ŞULE GÖKIRMAK
Hotel Gazetesi
Posted on Şubat 14, 2021, 5:08 am
3 mins
Hatice Şule Gökırmak
Değer Otizm Derneği Kurucu Başkanı

Fair Play Sohbetleri programı bu hafta, ikiz çocuklarına hem annelik hem babalık yapan bir iş kadınını ağırlıyor Program yarın (15 Şubat Pazartesi) 21.30’da TSA YouTube kanalında

TÜRK SPOR AJANSI’NIN KONUĞU HATİCE ŞULE GÖKIRMAK

Türk Spor Ajansı’nın 2021 yılında başlattığı Fair Play Sohbetleri devam ediyor. Her Pazartesi saat 21.30’da Türk Spor Ajansı’nın YouTube kanalından canlı olarak yayınlanan programda her hafta Türkiye’de Fair Play konusunda yapılan çalışmalar anlatılıyor. 

HAFTANIN KONUĞU BAŞARILI BİR İŞ KADINI

15 Şubat Pazartesi Saat:21.30 TSA Programın 4. haftasına, verdiği mücadele ve başarılarıyla sadece Türk kadınına değil, 7’den 70’e herkese örnek teşkil edecek bir isim konuk oluyor. Türk turizm sektörüne Turizm Yönetim Danışmanı olarak hizmet eden Hatice Şule Gökırmak, otizmli ikiz kızlarını ve birlikte onlarca otizmli bireyin rehabilite edildiği Değer Otizm Derneği’nin Kurucu Başkanı olarak verdikleri mücadeleyi anlatacak.

Ancak Şule Gökırmak’ın yaşamı sadece bir iş kadını ve Değer Otizm Derneği’nden ibaret değil. O aynı zamanda spordan, sanata iş dünyasından kültürel etkinliklere oldukça geniş yelpazeye yayılmış birçok STK’da yönetici olarak mesai harcıyor. Şule Gökırmak, bunca önemli işin üstesinden gelmenin sırrını izleyicilerimizle paylaşacak.  

FAİR PLAY ÖYKÜLERİ VE DUYGUSAL ÖRNEKLER

Remzi Yılmaz
Türk Spor Ajansı Yayın Danışmanı

Fair Play’in “İyiye, doğruya, güzele” sloganıyla başlatılan yayının teknik altyapısı Elektronik Mühendisi Armağan Berkay Yılmaz tarafından hazırlandı. Tasarım ve Grafiklerini ise Nirvana Tanıtım dizayn etti. Sunumunu TMOK Fair Play komisyonu Üyesi ve Türk Spor Ajansı’nın Yayın Danışmanı Remzi Yılmaz’ın yaptığı programda, 1982 yılından bu yana Fair Play ödülü alan isimlerin topluma örnek öyküleri anlatılıyor. Ayrıca dünyanın dört bir yanından derlenen fair play içerikli videolar ve fotoğrafların izleyicilerle paylaşıldığı programda, her hafta önemli isimlerle birlikte, Fair Play kapsamındaki gelişmeler izleyicilerle paylaşılıyor.

https://www.youtube.com/channel/UCee5qn1yBADCDSJH9te9BeQ

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.