OLDCITY OTELCİLER PLATFORMU – İBB ZİRVESİ

OLDCITY OTELCİLER PLATFORMU - İBB ZİRVESİ
Hotel Gazetesi
Posted on Mart 09, 2021, 4:24 am
4 mins

Levni Hotel’in ev sahipliğinde yapılan toplantıda, tarihi yarımada otellerinin sorunlarına çözüm arandı

OLDCITY OTELCİLER PLATFORMU – İBB ZİRVESİ

OldCity Otelciler Platformu yönetimi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden bir heyetle bir toplantı yaptı. Cağaloğlu’ndaki Levni Hotel’de Aydın Karacabay’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, platform üyesi otellerin ve otel yatırımcılarının sorunları masaya yatırıldı. 

SULTANAHMET’E TAKSİ DURAĞI TALEP ETTİK

OldCity Otelciler Platformu Başkanı Başkanı Tarkan Akyüz

OldCity Otelciler Platformu Başkanı Başkanı Tarkan Akyüz toplantı hakkında şu bilgileri verdi. “Levni Hotel Aydın Karacabay’ın ev sahipliğinde, OldCity Otelciler Platformu ve İstanbul Ticaret Odası ortak toplantısında bölgemiz otellerinin büyük sorunu olan itfaiye ruhsatı için İtfaiye Daire Başkanı Sayın Remzi Albayrak ve Yönetim kadrosu ile bir araya geldik. İTO Turizm Kurulu Başkanı Aydın Karacabay ve Muhterem Turantaylak, bölge otellerinin sorunlarından bahsettiler. İtfaiye yönetmeliğinin şimdiki bina şartlarına uygun olmadığını ve yönetmeliğin yenilenmesini talep ettiler. Yine Bölgemizin eksiği olan sabit ambulans talebinde bulunduk. Daha sonra Sözü İETT Başkanı Sayın Müfit Yetkin’e vererek Sultanahmet Bölgesine taksi durağı talebinde bulunduk” dedi.

İTO Turizm Kurulu Başkanı Aydın Karacabay ve Muhterem Turantaylak, bölge otellerinin sorunlarından bahsettiler.

OLDCITY’NİN FELAKETZEDELERE KAPILARI HEP AÇIK

OldCity Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz, toplantıda ayrıca İBB heyetine bir hatırlatmada bulundu. Akyüz, İstanbul ve çevre illerdeki afet durumunda zarar görmüş kişilere yardım amaçlı kapılarını en hızlı açanın daima OldCity Otelciler Platformu olduğunu hatırlatarak, bu konudaki desteklerinin devam edeceğini hatırlattı. Akyüz yaklaşık 3 saat süren toplantı boyunca güzel ikramları için de Hafız Mustafa ve Avni Ongurlar’a teşekkür etti.

KARACABAY’DAN YETKİLİLERE TEŞEKKÜR

Toplantıya ev sahipliği yapan Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay İBB yetkililerine teşekkür etti. Karacabay, “Otel yatırımcılarının en çok sorun yaşadığı bölümlerden biri de hiç kuşkusuz iskan ve işletme ruhsatı öncesi alınması gerekli uygun bir itfaiye raporu. Bu konuda sıkıntılarımızı dinleyerek çözüm ve tavsiyelerde bulunan İBB İtfaye Daire Başkanı Sn. Remzi Albayrak, yardımcısı Sn. İbrahim Kahraman Beylere, İBB Baskan Başdanışmanı Yasin Karahan Beye, ayrıca İETT Daire Başk. Sn. Müfit Yetkin Beye, İBB Meclis Üyeleri Sn. Kazim Aksahin, Sn. Ayşegül Okumuş Görgü ve toplantının gerçekleşmesine katkı sunan Kaan Koç başkana, toplantiya katılan İTO Komite Üyesi Sn. Veysi Ay ve Tarkan Akyüz Başkana ve Old City Platformu Yönetim Kurulu’na Faruk Boyacı Başkana, Dalaman Havalimani CEO’su Sn. Hamdi Beye, platform üye otellere sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.