LUXURY MICE ÇALIŞTAYI BAŞLIYOR

LUXURY MICE ÇALIŞTAYI BAŞLIYOR
Hotel Gazetesi
Posted on Nisan 02, 2021, 9:36 am
4 mins

TravelShop Turkey’den 2020 yılının kayıplarını telafi edecek etkinlik

TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, dünyada ilk defa bu kadar önemli konuşmacının bu çalıştayda bir araya geleceğini söyledi.

Düzenlediği üst düzey etkinliklerle yalnızca Türkiye değil, dünya turizmine yön veren TravelShop Turkey, yine turizm sektörünün rotasını etkileyecek uluslararası bir organizasyona imza atıyor.  2021 yılının en önemli Turizm Çalıştayı 6-7 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek. Dünyadaki otorite 14 Turizm STK Başkanının konuşmacı olarak katılacağı Turizm Çalıştay ve Konferansı İstanbul Pullman Otelde gerçekleşecek.

TravelShop Turkey-İstanbul Turizm Derneği İSTTA iş birliğiyle düzenlenen ve dünyada ilk defa bu denli önemli konuşmacının bir araya geleceği çalıştaya, değişik ülkelerden 250’ye yakın Tur Operatörü de katılacak.

KALENDER: TURİZM DÜNYASININ KALBİ İSTANBUL’DA ATACAK

Çalıştayın organizasyonunu üstlenen TravelShop Turkey Genel Müdürü ve ISTTA Yönetim Kurulu Üyesi Murtaza Kalender, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Öncelikle bu derece önemli organizasyonu Türkiye’de gerçekleştirecek olmaktan çok mutluyum.

USTOA Başkanı Terry Dale, TIE Başkanı Jon Bruno, WFTA Başkanı Eric Wolf, OTOAI Başkanı Riaz Munshi gibi dünyada Turizme yön veren çok önemli şahsiyetlerin etkinliğimize konuşmacı olarak katılmasından ötürü çok mutluyum.

Dünyada ilk defa bu kadar önemli konuşmacı bu şekilde bir araya geliyor ve bu da İstanbul’a nasip olacak.

Yapmış olduğumuz bu organizasyon ülke tanıtımı için çok önemli ve Türkiye’deki meslektaşlarımız için de iyi bir motivasyon kaynağı olacağına inanıyorum.

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR

Etkinliğimize destek olan Kültür ve Turizm Bakanlığımıza, Türkiye Tanıtım ve Geliştirme Ajansına, Türk Havayollarına, İstanbul Turizm Derneğine, Pullman Otele ve bize destek veren diğer tüm Turizm profesyonelleri ve alakadar olan STK’lara teşekkür ediyorum.

An itibariyle tüm masa ve stantlarımız dolmuş durumda ancak etkinlikten faydalanmak isteyen tüm meslektaşlarımız ziyaretçi olarak katılım gösterebilirler.

Sosyal mesafe kuralları gereğince gelecek olan tüm katılımcılarımızın etkinlik öncesinde kayıtlarını aşağıda linkten yaptırması gerekmektedir.
www.workshoptravelshop.com/register/visitor/step1

Online destek için 0549 540 54 82 nolu whatsapp hattından veya office@tieseurasia.com email adresinden irtibata geçiniz.

Bu etkinliğin Turizm camiamıza faydalı bir etkinlik olmasını dilerim. 2020 yılının Turizm gelir kayıplarını bu etkinlik vasıtasıyla telafi edelim.” 

TURİZM SEKTÖRÜ ARTIK CEPTE
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hotelgazetesi

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.