BOSPHORUS YACHTING İLE DÖRT MEVSİM BOĞAZ KEYFİ

BOSPHORUS YACHTING İLE DÖRT MEVSİM BOĞAZ KEYFİ
Hotel Gazetesi
Posted on Temmuz 06, 2021, 6:06 pm
8 mins

21 yıldır İstanbul’u ziyaret eden VIP konuklara Boğaz turu keyfini yaşatan Bosphorus  Yachting, her zaman ilk tercih oldu.         

BOSPHORUS YACHTING İLE DÖRT MEVSİM BOĞAZ KEYFİ

İSTANBUL’A FARKLI BİR AÇIDAN BAKIN

Her mevsim bir başka güzel İstanbul’un, 4 mevsim en güzel yeri Boğaziçi’dir. 7 gün, 24 saat yaşayan şehirde, sarayların, muhteşem yalıların, köprülerin en görkemli yüzleri denize bakarken, ne denli güzel oldukları ancak denizden görülür. Bu güzellikleri görmenin, hissetmenin ve  yaşamanın en güzel yolu ise  Boğaz turudur.

 

İKİ KITANIN KALBİ İSTANBUL’U DENİZDEN KEŞFEDİN

Kıtaların birleştiği yer İstanbul en güzel denizden keşfedilir. Bu keşfin tam bir şölene dönüştürecek olan ise, İstanbul Boğazı’nın en köklü tekne işletmelerinden Bosphorus Yachting’dir. 1990’dan bu yana yerli ve yabancı gruplara İstanbul’un ve Boğaz’ın güzelliklerini yaşatan Bosphorus Yachting, 2021 yılında yenilenen tekneleri ve yeni catering ortağı ile denizcilik sektörünün standartlarını belirlemeye devam ediyor.

Her gereksinime hitap eden, farklı özelliklerdeki tekneleriyle yıl boyu hizmet veren Bosphorus Yachting, güvenli, konforlu ve ayrıcalıklı seyir deneyimini, seçkin ve deneyimli ekibi ile unutulmaz bir anı olarak hafızalara kazınmasını sağlıyor.

BOĞAZ’IN EŞSİZ SİLÜETİNE KİMLER HAYRAN KALMADI Kİ

Tadında hazırlanmış menüler, özenli ve profesyonel servisi ile dünyanın zirvesindeki isimlerine bu keyfi Bosphorus Yachting yaşattı. Almanya Başbakanı Angela MERKEL, Brezilya Cumhurbaşkanı Dilma ROUSSEF, Katar Prensesi Sheika AL THANI ve ailesi, Madonna, U2, Roberto CAVALLI ve daha pek çok ünlü, İstanbul Boğazının keyfini Bosphorus Yachting ile çıkardı.

TEKNELER

Bosphorus Princess

Kurumsal ya da özel amaçlı davet ve etkinliklerin vazgeçilmez adresi Bosphorus Princess, her türlü organizasyonunuzda size hizmet vermeye hazır. Dilerseniz, Boğaz’ın temiz havasını ciğerlerinize çekeceğiniz, lounge tarzda dekore edilmiş leb-i derya köprü güvertesinde ya da rahat ve konforlu bir yemek düzenine sahip, geniş camları sayesinde hiçbir detayı kaçırmayacağınız ana güvertesinde en seçkin davet ve etkinlikleri gerçekleştirmek üzere hazır.

The Bosphorus 

VIP davetler için özel olarak tasarlanan, yılların deneyimi ve konusunda uzman mühendislerin çalışmaları sonrası inşa edilen The Bosphorus’ta kalite ve stil birlikte harmanlanmıştır. Özgün ve şık dekorasyonu, her iki kıtanın kıyılarını rahatlıkla görmenizi sağlayacak genişlikteki camları emsalsiz özelliklerinden biridir. The Bosphorus ile sadece Boğaz’ın değil, denizin, güneşin ve adaların keyfini de çıkartabilirsiniz. Güneşlenme minderleri, gölgede oturmayı tercih edenler için rahat, geniş güverte alanı ve deniz merdiveni ile The Bosphorus, yazın İstanbul’un sıcağından kaçmak için en iyi alternatiflerden biridir.

Krom, maun ve tik malzemeler kullanılarak inşa edilen 18 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğindeki The Bosphorus 50 kişiye kadar seçkin davetlere ev sahipliği yapan, emsallerinin çok üstünde standartlara sahip bir teknedir.

HİZMETLER

DENİZDE KAHVALTI ya da BRUNCH KEYFİ

Güne muhteşem İstanbul manzarası ve taptaze deniz havasıyla başlamaya ne dersiniz? Aileniz ya da dostlarınızla birlikte unutulmaz bir kahvaltı veya brunch deneyimine hazır mısınız?

BOĞAZ’DA ROMANTİK BİR GECE

İstanbul geceleri hem güzel, hem de özeldir. Tekneye adımınızı attığınız andan itibaren, şehrin kalabalığından uzaklaşır, Boğaz’ın ışıl ışıl manzarasına dalarsınız. Romantik bir müzik eşliğinde, harika bir menü sonrasında sürpriz evlilik teklifine kimse hayır diyemez. Sevgilinize ya da eşinize sürpriz, romantik bir gece yaşatmak isterseniz Bosphorus Yachting’i arayın.

 ÖZEL GÜN KUTLAMALARI

Teknede Doğum Günü, Kına törenleri, bekarlığa veda partileri çok moda. Dilerseniz seyir halinde, dilerseniz beğendiğiniz bir koyda demirleyerek kutlamanızı gerçekleşebilirsiniz. Size düşen rotayı belirlemek, Bosphorus Yachting’in sorumluluğu ise doğru planlama yapmak, yüksek standartta hizmet vermek ve rahat etmenizi sağlamak.

 KONSEPT PARTİLER

Bosphorus Yachting tekneleri Boğaz’a özel eğlence mekanlarıdır. Denize uzaktan bakan, restoranların ya da birbirinin aynısı davet mekanlarının tek düzeliğinden sizi kurtarırken, yakınlarınızla geçireceğiniz unutulmaz bir gece sunuyor.

TEKNEDE İŞ YEMEKLERİ

Bazı konular vardır; mahremiyet, ya da mükemmellik ister. Son dönemde, iş dünyasında, önemli toplantı ve yemekleri meraklı gözlerden uzakta, lüks bir teknede gerçekleştirmek revaçta. Alınan kararların yeni işbirlikleri için siz de Bosphorus Yachting teknelerini tercih edin. 

NİŞAN, DÜĞÜN

İstanbul’da benzersiz ve mükemmel bir düğün mü hayal ediyorsunuz? Bunu gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz! Bu özel anınızın deneyimlerimiz sayesinde tam hayal ettiğiniz gibi olacağından hiç şüpheniz olmasın.

 MİTZVAH TÖRENLERİ

Musevi Cemaati’nde ayrı bir yeri olan çocuklarınızın 12 yaş törenlerini, Boğaz’da, lüks bir teknede, çok özel ve eğlence dolu bir gecede kutlamak ister misiniz? Yanıtınız evet ise Bosphorus Yachting doğru adres.

 ADALAR YAT TURLARI

İstanbul sadece boğazdan ibaret değil. Yaz boyunca Adalar civarında, ailecek veya arkadaşlarınızla birlikte denize girmek, doyasıya güneşlenmek, eğlenmek, yaşadığınız şehre bir kez de denizden bakmak ve dinlenmek isteyenler için Bosphorus Yatching size harika bir seçenek sunuyor.

ROTAYI SİZ BELİRLEYİN

Klasik tur programları sizi kesmiyor mu? Sorun yok, açın haritayı, dilediğiniz programı yapın, biz de sizi gezdirelim. Saatlik tekne kiralamalarında, programı dilediğiniz gibi düzenleyebilir, istediğiniz rotayı tercih edebilir, beğendiğiniz yerde, canınızın istediği süre durabilirsiniz.

 

COVID-19 BİLGİLENDİRME

Sağlığınızı Önemsiyoruz. Pandemiden dolayı, önem arz eden ve çok dikkat edilmesi gereken mesafe, izolasyon ve dezenfekte kurallarını düzenli olarak ve titizlikle uyguluyoruz.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.