ATİD TURİZMCİLERİ İFTARDA BULUŞTURDU

ATİD TURİZMCİLERİ İFTARDA BULUŞTURDU
HG

Posted on Nisan 21, 2022, 8:43 am
2 mins

ATİD Başkanı Birol Akman, yaptığı açılış konuşmasında, Ankara’nın 2022 yılında pek çok proje ile adını duyuracağını ve 2023 yılında 3 milyon turist hedefine ulaşacağını söyledi.

Ankara ve Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) üyeleri her yıl Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ankara Hilton Otel’de gerçekleştirilen programa Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Dairesi Başkanı Bekir Ödemiş, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Ali Ayvazoğlu, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Yazıcıoğlu,TUADER Başkanı Prof. Dr. Muharrem Tuna, TÜRKODER Başkanı Ertan Ustaoğlu, TAFED Başkanı Zeki Açıköz, BAŞATDER Başkanı Şenol Bozkurt, TÜREB Başkanı Hakan Eğinlioğlu, THY Ankara Satış Müdürü Melih Torlak, TÜV Austria Türk Sistem Belgelendirme Müdürü Burcu Çelebi, müze müdürleri, ATİD Başkanı Birol Akman ve dernek üyeleri katıldı. 

AKMAN: 3 MİLYON TURİST HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ

ATİD Başkanı Birol Akman, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, Ramazan ayının öneminden ve dayanışma ruhundan söz etti. Pandeminin etkisini yitirmesiyle turizm sektörünün yeniden itici güç olacağını ifade eden Birol Akman,“Turizm Başkentimizde yeni yılla birlikte olumlu bir ivme kazandı. Yazın gelmesi ve pandeminin de etkisini yitirmesi ilebirlikte işlerimiz çok daha iyi olacak. 2023 yılındaki 3 milyon turist hedefimize ulaşacağız” dedi. 

Başkent’te faaliyet gösteren Turizm sektörü temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde,semazen gösterisikatılımcıların ilgisini çekti.  

Paylaşmak Güzeldir
HG

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.