Yeni yıl kutlamalarının vazgeçilmez adresi The Land of Legends…

Yeni yıl kutlamalarının vazgeçilmez adresi The Land of Legends…
Yeşim MUTLU
Posted on Aralık 22, 2022, 11:03 am
2 mins

THE LAND OF LEGENDS – NEW YEAR 2023

The Land of Legends’da yeni yıl etkinlikleri başladı. 8 Ocak 2023 tarihine kadar sürecek yeni yıl programı boyunca; coşku, mutluluk ve keyif veren gösteriler, süslemeler, aktiviteler ve daha birçok sürpriz efsanevi karakter The Land of Legends’da misafirlerini bekliyor.

The Land of Legends Kingdom Hotel, Tema Park ve Shopping Avenue’de her yaş için uygun birbirinden farklı şovlar, müzikal gösteriler, yeni yıla özel performanslar, yeni yıl korosu, yılbaşı köyü ve devasa yılbaşı ağacı ile ziyaretçiler yeni yıl ruhunu doyasıya yaşıyor.

Tema Park’ta gündüz başlayan eğlence;  ‘Street Stilts Performansı’, dans şovu “Happy Stories” ve ‘Waterfront Kingdom Show’ çocukların çok sevdiği “Maşa ile Koca Ayı” ile tanışma fırsatı, ‘Kış Rüyası Şovu’, ’Zencefilli Kurabiyeler Workshopu’ ve özel mini disco ile ailelerin yılbaşı heyecanına ortak oluyor.

Tüm misafirlere açık Shopping Avenue’de 15:00 itibari ile başlayan, ‘Yılbaşı korosu’, Noel Baba Şehre Geliyor ‘İp Cambazı Gösterisi’ ve ‘Canlı Piyano Performansı’ ile misafirlere eğlenceli anlar yaşatılıyor. Tüm çocukların severek izlediği efsanevi karakter ‘Maşa İle Koca Ayı ve Efsanevi Karakterler İle Kış Rüyası Şovu’ masalsı bir an sunuyor. Aralık ayı boyunca yeni yıla özel müzikal gösterisi ve canlı müzik grubunun da sahne alacağı Shopping Aveune aynı zamanda, ‘Gate Fountain’ ve ‘Grand Fountain’ showlarınınbirbirinden büyüleyici gösterileri eşliğinde Yeni Yıl ruhunu unutulmaz kılıyor.

31 Aralık’ta ise The Land of Legends Shopping Avenue’de yılbaşı gecesine özel olarak gerçekleşecek ve Brianna, Kate Linn, Chris Thrace gibi isimlerin sahne alacağı özel konser ile 2023’ü karşılayacak olan misafirler ardından ünlü DJ İlkan Günüç’ün performansıyla unutulmaz bir yılbaşı geçirecek.

The Land of Legends keyifli atmosferi ve birbirinden eğlenceli showları ile yeni yıl için ihtiyacınız olan mutluluğu size sunuyor..



Paylaşmak Güzeldir
Yeşim MUTLU
24 Temmuz 1971'de Çanakkale'de doğdu. Uzun yıllar sağlık sektöründe proje, marka yönetimi, pazarlama ve iletişim alanında çalıştı. Çalışma hayatını fotoğraf çekmek için bıraktı. 2014 yılına kadar doğum, düğün gibi birçok özel anı ölümsüzleştiren Yeşim Mutlu, fotoğraf eğitimleri, sosyal medya eğitimleri, dijital içerik üretimi, sosyal sorumluluk projeleri, fotoröportaj ve fotoğraf projeleriyle sanat hayatına devam ediyor. http:/www.yesimmutlu.com/ adresli blogunda içerik üretiyor. Yeşim Mutlu’nun Melis, Maya Su ve Mira adında üç kızı var.  Yeşim Mutlu fotoğraf projelerinde hayat buluyor. Kişisel ve karma olmak üzere birçok sergi çalışması bulunuyor. Yeşim Mutlu; 2011 yılında yayınlanan “Engelsizsiniz” (Destek Yayınevi) ve “30 yaşa mektuplar” (Doğan Kitap), "Nisan, Ayların En Güzeli” Hülya Uçansu/ Doğan Kitap) kitapların da kapak fotoğraflarının yanı sıra sanat ve iş dünyasına ait birçok ünlüyü fotoğrafladı. Uluslararası fotoğraf yarışmalarında jüri üyeliği yaptı. milliyet.com.tr Pembe Nar Yaşam, Haberler.com’da dijital köşe yazarı olarak okuyucularla buluşan Yeşim Mutlu’nun; 2020- 2021 yılında Milliyet ve Haberler olmak üzere “Yılın En iyi Dijital Köşe Yazarı “ olarak beş ayrı ödülü bulunuyor. Yeşim Mutlu birçok internet sitesinde teknoloji, yaşam, sağlık, otomobil vb hakkında yazılar yazarken, Yüksek Teknoloji ve Sosyopix dergilerinde köşe yazılarıyla buluşuyor. 2005 yılında blog yazarak başladığı dijital ekosistemde fikir lideri olarak sayısız projeye imza atan Yeşim Mutlu “Sosyal Medya Stratejik Danışmanı” olarak markalarla işbirliği yapıyor. Anne olmak, Sosyal Medya, Hayat ve Fotoğraf hakkında üniversitelerde, sektörel konferanslarda,  iş yerlerinde , hastanelerde vb bir çok yerde konuşmacı olarak yer alıyor. En çok okunan bloglar arasında yer alan yesimmutlucom ile aktif bir içerik üreticisi ve sosyal medya insanı olan Yeşim Mutlu hayatı, fotoğraf çekmeyi, yazmayı ve hayata farklı bakmayı çok seviyor. Kendisini tanımlamakta zaman zaman zorlansa da fotoğrafçı, anne, dijital içerik üreticisi, hayal kurucu ve yeni dünya insanı olarak tanımlıyor… http://www.yesimmutlu.com http://www.instagram.com/yesimmutlu http://www.twitter.com/yesimmutlu71 http://www.youtube.com/yesimmutlu http://wwww.facebook.com/yesimmutluphotographer https://www.linkedin.com/in/yeşim-mutlu-7202b317

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.