OTİZMLİ ÇOCUKLAR KURBAN BAĞIŞLARINIZI BEKLİYOR

OTİZMLİ ÇOCUKLAR KURBAN BAĞIŞLARINIZI BEKLİYOR
Hotel Gazetesi
Posted on Haziran 27, 2023, 12:21 pm
2 mins

Yardımlaşma ve paylaşmanın en yoğun yaşandığı bayramlardan Kurban Bayramı, bu yıl 27 Haziran’da  (Arefe) başlıyor. Fitre ve zekatların verildiği, kurbanların kesilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığı, yardımlaşma duygusunun zirveye çıktığı 4 gün sürecek bu bayramda sosyal sorumluluk projelerine destek için de ayrıca fırsat olarak ön plana çıkıyor.

DEĞER OTİZM DERNEĞİ BAĞIŞLARINIZI BEKLİYOR

Bu tip yardımlaşmaların son dönemlerdeki adreslerinden biri de toplumun son yıllarda farkındalık gösterdiği otizmli bireyler. Kartal’da yaşları 10 ile 30 arasında değişen 50’ye yakın otizmli bireye eğitim ve rehabilitasyon hizmeti veren Değer Otizm Derneği, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da hayırsever vatandaşların kurban bağışlarını bekliyor. 2014 yılından bu yana hizmet veren Değer Otizm Derneği, sayıları her geçen gün artan başvuruları kabul edebilmek için daha fazla desteğe ihtiyaç duyuyor. 

HER TÜRLÜ DESTEK KABUL EDİLİYOR

Derneğin Genel Koordinatörü Şeref Gülsoy, bağışın miktarının önemli olmadığını, büyük küçük her türlü desteği şükranla karşıladıklarını belirtti. Uzman ekiplerden kurulu 10 kişilik eğitim kadrosu ve onlarca gönüllüsünün desteğiyle, otizmli çocuk sahiplerinin imdadına koşan dernek, gerek fitre ve zekat gerekse kurban bağışlarını bekliyor. Bu bayramda Değer Otizm Derneği’ne yapacağınız nakdi veya ayni bağışlarınızla siz de Otizmli çocukların eğitim ve mutluluklarına katkıda bulunabilirsiniz.

Ayrıntılı Bilgi için: Ayşenur BÜYÜKAKTAŞ +90 543 847 61 01

BANKA HESAP BİLGİLERİ

Değer Otizm Derneği Yapı Kredi Hesabı

TR25 0006 7010 0000 0046 5275 41

 https://degerotizmdernegi.org

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.