Booking.com’dan HotelRunner’a zirvedeki yerini perçinleyen ödül

Booking.com’dan HotelRunner’a zirvedeki yerini perçinleyen ödül
Hotel Gazetesi
Posted on Temmuz 12, 2023, 2:56 pm
6 mins

‘EN İYİ PERFORMANS GÖSTEREN İŞ ORTAĞI’ SEÇİLDİ

Lider seyahat ve konaklama teknolojileri platformu HotelRunner, Booking.com 2023 Bağlantı İş Ortağı Başarı Ödülleri’nin (Connectivity Partner Achievement Awards) kazananları arasında yer alarak prestijli bir başarıya daha imza attı. Rakiplerini geride bırakan HotelRunner, bu ödül ile zirvedeki yerini korudu. 

Booking.com, Bağlantı İş Ortağı Başarı Ödülleri ile her yıl en iyi performans gösteren iş ortaklarının sıkı çalışmalarını ve özverilerini kutluyor. HotelRunner, “En İyi Performans Gösteren İş Ortağı” ödülünü kazanarak, 2022 yılı Bağlantı İş Ortağı Programı’nda gösterdiği olağanüstü çalışma azminin ve dikkat çekici performansını bir kez daha kanıtlamış oldu. Bu ödül ayrıca, HotelRunner’ın seyahat ve konaklama sektöründe rakipsiz bir güç olarak konumunu sağlamlaştırdı. 

KONAKLAMA TEKNOLOJİSİ DÜNYASINDA ÖNCÜ

HotelRunner, başarıya olan tutkusu sayesinde, iş ortakları için benzersiz sonuçlar sunarak beklentileri sürekli olarak aşıyor. Şirket, Booking.com tarafından 2018 yılının En İyi Bağlantı Sağlayıcısı ve üst üste 9. kez Premier Bağlantı İş Ortağı seçildi. Bu prestijli unvanı ikinci kez elde etmek, HotelRunner’ın uzmanlığını ve sektördeki hakimiyetini vurguluyor. HotelRunner’ın yakın zamanda lansmanını yaptığı ve tesislerin online misafir yorumlarını yönetme şeklini temelden değiştiren Değerlendirme Merkezi, şirketin dünyanın önde gelen online seyahat acentelerinden biri ile arasındaki dinamik ve güçlü iş birliğini gözler önüne sermişti. Üst üste elde ettiği başarılar ve yenilikçi çözümleri sayesinde şirket, sürekli gelişen konaklama teknolojisi dünyasında öncü olmaya devam ediyor. 

“BİZİ SEKTÖRÜN TARTIŞMASIZ LİDERİ OLARAK KONUMLANDIRDI”

HotelRunner Satış ve İş Geliştirme Direktörü Rıza Kaynak

HotelRunner Satış ve İş Geliştirme Direktörü Rıza Kaynak, “Ekip olarak kazandığımız bu üstün başarıdan ötürü büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz.” dedi. “Bu ödül, HotelRunner’daki her bir bireyin sıkı çalışmasının, kararlılığının, yenilikçi ruhunun ve Booking.com ekibiyle yakın iş birliğimizin bir göstergesi. Bizi sektörde tartışmasız bir lider olarak konumlandıran bu mihenk taşı niteliğindeki başarıyı kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Booking.com ile yaklaşık on yıldır güçlü bir şekilde devam eden stratejik iş ortaklığımıza büyük değer veriyoruz ve başarılarla dolu daha nice yılları kutlamak için sabırsızlanıyoruz.” 

“BU ÖDÜLÜ ONLARA ÜSTÜN PERFORMANSLARI KAZANDIRDI”

Booking.com Bağlantı İş Ortaklıkları Kıdemli Direktörü Eddie Veldhuizen

Booking.com Bağlantı İş Ortaklıkları Kıdemli Direktörü Eddie Veldhuizen, “HotelRunner’ın üstün performansı, kendilerine ‘En İyi Performans Gösteren İş Ortağı’ unvanını kazandırdı,” dedi. Veldhuizen, “Booking.com olarak gösterilen çabayı ve özveriyi her zaman önemsiyoruz. HotelRunner’ın sıkı çalışması ve tesislerine en iyi hizmeti sunma konusundaki kararlılığı, onları yaklaşık 600 iş ortağımızdan ayırdı ve sunduğu olağanüstü performans ortak başarımıza büyük katkı sağladı. Önümüzdeki yıl da birlikte mükemmellik için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HOTELRUNNER ÇITAYI YÜKSELTMEYE DEVAM EDECEK

HotelRunner’ın bitmek bilmeyen mükemmellik arayışı, yenilikçi yapay zeka odaklı çözümleriyle birleştiğinde, dünya çapındaki otellerin ve konaklama tesislerinin operasyonlarını kolaylaştırmasını, gelirlerini en üst düzeye çıkarmasını ve misafir deneyimlerini geliştirmesini sağlıyor. Şirket, iş ortaklarını tam potansiyellerini ortaya çıkarmak için ihtiyaç duydukları araçlar ve analizlerle güçlendirerek işletmelerini yönetme şekillerinde fark yaratıyor. 

HotelRunner, her geçen gün yeni standartlar belirleyerek konaklama sektöründe çıtayı yükseltmeye devam edecek. Bu ödül, sadece mevcut başarılarını sergilemekle kalmayıp, aynı zamanda önünde uzanan parlak geleceğin de güçlü bir göstergesi niteliğinde. 

HotelRunner Hakkında 

HotelRunner, konaklama tesisleri, seyahat acenteleri ve ödeme sağlayıcıları için veriye dayalı SaaS destekli uçtan uca satış, operasyon ve kanal yönetimi platformu ve B2B ağıdır. HotelRunner’ın dünya çapında binlerce konaklama ve seyahat acentesi iş ortağı bulunmaktadır. Odamax.com, Setur, Tatilbudur.com, Jolly, TatilSepeti.com, Otelz.com gibi Türkiye’nin önde gelen seyahat platformlarının tercih edilen iş ortağı olan HotelRunner, aynı zamanda Booking.com Premier İş Ortağı, Expedia Tercih Edilen İş Ortağı, Airbnb Tercih Edilen Yazılım İş Ortağı, Agoda İnovatif Tedarik İş Ortağı, Oracle, Hotelbeds ve Google Hotel Ads iş ortağıdır. 

HotelRunner hakkında daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret edin. 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.