TURİZMİN KALBİ BAŞKENT ANKARA’DA ATACAK

TURİZMİN KALBİ BAŞKENT ANKARA’DA ATACAK
HG Editör
Posted on Kasım 10, 2023, 10:15 am
4 mins

Cumhuriyetin 100. Yılında, 16-19 Kasım’da kapılarını açacak Travelexpo Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, Turizm Sektörünün paydaşları buluşacak.

TRAVELEXPO ANKARA Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 16-19 Kasım 2023 tarihinde Başkent Ankara’da düzenleniyor. Anadolu’nun eşsiz güzelliklerinin tanıtılacağı, deneyimleneceği, Kültür, Termal ve Sağlık, Kış, Kamp ve Karavan Turizmi için özel bölümlerinin yer alacağı interaktif turizm fuarı, sektörün dünyaya açılan kapısı olacak.

SADECE GELECEĞE DEĞİL GEÇMİŞE DE YOLCULUK!

Cumhuriyet’in 100’üncü yılında turizmin kalbi başkent Ankara’da atacak. Bu yıl 6’ıncısı düzenlenecek olan TRAVELEXPO Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, katılımcılar için farkı bir deneyim sunacak. Turizm ve seyahatin sadece fiziksel dünyaya yolculuk değil aynı zamanda geçmişe de bir yolculuk olacağı interaktif fuarda, katılımcılar kendilerini hikâyenin içinde hissedeceği deneyim yaşayacak. Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Cumhuriyet’in görünür yüzü olarak yeniden inşa edilen, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk planlı kenti olan Ankara’da gerçekleştirilecek TRAVELEXPO Uluslararası Turizm fuarı, 16-19 Kasım 2023 tarihlerinde ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açacak.

TÜRKİYE’NİN DEĞERLERİ SERGİLENECEK

Turizm sektörünün buluşma noktası olacak fuar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Ticaret Odası, Ankara Kent Konseyi, TÜRSAB, ATİD, ANTOD, TUADER, ANRO, TUREB, SKAL ANKARA ve TAV Havalimanları tarafından destekleniyor. Türkiye’nin turistik ve potansiyel alanlarını tanıtmayı amaçlayan TRAVELEXPO Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda turizm ve seyahat ile ilgili sektörün paydaşları bir araya gelecek, sektör deneyimleri aktarılacak, Türkiye’nin değerleri sergilenecek.

TURİZM VE SEYAHAT TEMALI TANITIMLAR

Turizm alanlarımızın ve potansiyellerin tanıtımı, gelişimi için önemli bir fırsat olan TRAVELEXPO Ankara, bu alanlardaki politikalarımıza yön vermemizi ve gerek yerli gerekse yabancı turistin bölgesel kalkınmaya katkısının artmasını sağlayacak. 75.000’in üzerinde ziyaretçi beklenen fuarda; 3500 metrekarelik alanda, turizm ve seyahat temalı tanıtımlar yapılacak, ulusal ve uluslararası konuşmacıların yer alacağı oturumlar gerçekleştirilecek, B2B görüşmeleri, sektör deneyimlerinin aktarıldığı röportaj ve podcastler, workshoplar gerçekleştirilecek; konserler, dinletiler ve mini showlar sahnelenecek.

SEKTÖRÜN EN BİLİNEN 100 İSMİ DENEYİMLERİNİ PAYLAŞACAK

Uluslararası katılımın sağlanacağı, alım heyetlerinin yer alacağı fuarda; 20 oturumda sektörün en bilinen 100 ismi deneyimlerini paylaşacak. Fuarda; seyahat acenteleri ve tur operatörleri, otel ve konaklama tesisleri, turizm teknolojisi ve yazılım tedarikçileri, havayolu, kamp ve karavan şirketleri, yelken ve yat imalatçıları, Kruvaziyer, Gastronomi ve inanç turizmi temsilcileri ile kamu kurumları, yerel yönetimler, birlik ve sivil toplum kuruluşları da yer alacak, kültür ve sanat etkinlikleri düzenlenecek.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.