“Amethyst Hotel Personeli, Yılsonu Değerlendirme ve MotivasyonToplantısı İle Yeni Yılı Kutladı: Birlikte Başarıya Yolculuk!”

"Amethyst Hotel Personeli, Yılsonu Değerlendirme ve MotivasyonToplantısı İle Yeni Yılı Kutladı: Birlikte Başarıya Yolculuk!"
Hotel Gazetesi
Posted on Aralık 29, 2023, 7:43 am
3 mins

Amethyst Hotel Genel Müdürü Gökçe Gönenç

Amethyst Hotel Genel Müdürü Gökçe Gönenç, 2024 hedeflerinin, İstanbul’da tercih edilen oteller arasında ilk sıralarda yer almak olduğunu söyledi.

İstanbul’un kalbinde, Tarihi Yarımada’da yer alan Amethyst Hotel’in yönetimi ve personeli, 2023 yılına mutlu bir şekilde veda etmek amacıyla yıl sonu motivasyon etkinliğinde bir araya geldi.

Otel Genel Müdürü Gökçe Gönenç, bu değerli tesisi Amethyst Hotel İstanbul adı ile Türk turizminin hizmetine kazandıran BİLCE Ailesine ve bugünlere başarı ile taşıyan tüm otel ekibine teşekkür etti. 2023 yılında ağırlanan misafirler ve görüşleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Gönenç, 2024 hedefleri doğrultusunda İstanbul’da turizm sektöründe kalitesi ve hizmet anlayışıyla öne çıkan, tercih edilen otellerin ilk sıralamalarında yer almak istediklerini belirtti. Gönenç, Sürdürülebilir Turizm programının önemini de hatırlattığı konuşmasını, personelin ve otel misafirlerinin yeni yılını kutlayarak tamamladı.

AMETHYST HOTEL HAKKINDA

İsmini ametist taşının insanı rahatlatan özelliğinden alan Amethyst Hotel, merkezi konumu, geçmişle bugünü ustalıkla bir araya getiren özgün mimarisi, aşırıya kaçmayan bir lüksün rahatlıkla harmanlandığı konsepti ile İstanbul Laleli’de yeni bir konaklama anlayışının öncülüğünü yapıyor. Şehrin en merkezi ve tarihi konumlarından birinde yer alan Amethyst Otel, bu benzersiz şehri keşfetmek için ideal bir noktada bulunduğundan gezmek istenilen en popüler tarihi ve turistik yerler ile şehrin en popüler alışveriş noktalarına kolaylıkla ulaşılabilecek konumda.

Asya ile Avrupa arasında, denizin altından kesintisiz demiryolu ulaşımı sağlayan Marmaray Hattı Yenikapı İstasyonu Amethyst Hotel’e sadece 500 metre, Sultanahmet Camii ve Topkapı Sarayı’na doğrudan bağlantıları olan Aksaray T1 Tramvay Durağı ise 100 metre mesafede. Ayrıca Amethyst Hotel’e 500 metre mesafede olan metro istasyonundan Atatürk Havaalanı’na kolayca ulaşılabilirken, yine aynı metro istasyonundan Taksim, Levent, Osmanbey gibi merkezi noktalara 10 dakikadan az bir sürede ulaşım sağlanıyor.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.