adonis.com, Air Arabia ile Abu Dhabi Workshop’unda Antalya’yı tanıttı

adonis.com, Air Arabia ile Abu Dhabi Workshop’unda Antalya’yı tanıttı
Hotel Gazetesi
Posted on Şubat 16, 2024, 10:51 pm
2 mins

adonis.com 2024 yılında da yurtdışı organizasyonlarına devam ediyor. Abu Dhabi’de, GSA’i  olduğu Air Arabia havayolları ile birlikte düzenlendiği workshopta Antalya’nın Ortadoğu pazarındaki tanıtımına katkı sağladı.

Le Royal Méridien Hotel’de düzenlenen workshopta Antalya’nın önde gelen otelleri olan Maxx Royal, Kaya Palazzo Hotels, Titanic Mardan Palace, Liu Resort, IC Hotels, Ragnum Carya, Cullinan Hotels, Susesi Luxury Resort, Ethno Hotels, Selectum Hotels katılım sağladı.

Abu Dhabi ve Dubai’den bir çok seyahat acente yetkilisi ve turizm profesyonellerinin ziyaret ettiği workshopta adonis.com Dubai Müdürü Tuncay Çiçek, Akdeniz Bölge Müdürü Ceren Pelin Bayraktar, Satış Müdürü Arzu Berdici ve XML Satış Müdürü Gamze Eratay’da yer aldı.

Antalya’nın Tanıtımı Sağlandı

Workshop’ta otellerin sunum ve tanıtımlarının yanı sıra, Antalya’nında tanıtımı yapıldı. Yoğun ilgi gören workshopta bölgedeki turizm profesyonelleri Antalya’yı detaylarıyla inceleme fırsatı buldular.

Workshopa katılan oteller ve satış yöneticileri:

Maxx Royal’den Bilal Yılmaz, Kaya Palazzo Hotels’den Malika Begenova, Titanic Mardan Palace’dan Halil İbrahim Pelen, Liu Resort’ten Tuğçe Keser, IC Hotels’den Elena Düden, Ragnum Carya’dan Meltem Aral, Cullinan Hotels’den Maryna Özarutan, Susesi Luxury Resort’tan Müseyip Nasibli, Ethno Hotels’den Bahram Hasan ve Selectum Hotels’den Vladyslav Fomin workshop’a katılım sağladılar. 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.