Albaş, “Webee’nin global başarısına katkıda bulunacağım”

Albaş, “Webee’nin global başarısına katkıda bulunacağım”
Hotel Gazetesi
Posted on Mart 25, 2024, 4:51 pm
4 mins

WeBee, sektördeki lider isimlerden Mehmet Albaş’ı bünyesine katarak global yolculuğuna yeni bir ivme kazandırdı. WeBee, 4 ülkede pazar lideri konumuna yükselirken, Albaş’ın katılımıyla birlikte gücüne güç kattı.

WeBee’den 2024’ün ilk çeyreğinde önemli imza:

Mehmet Albaş

4 ülkede pazar lideri olan ve 23 ülkede 250’den fazla otelde kullanılan WeBee’ye, turizm sektörünün önde gelen isimlerinden Mehmet Albaş hissedar olarak katıldı. Albaş’ın ortaklar arasına katılmasıyla WeBee’nin global yolculuğu hız katacak.
2017 yılında Avrupa Birliği’nden aldığı hibe desteği ile yola çıkan WeBee, 2019 yılında ilk melek yatırımını aldı ve kısa sürede Türkiye’de pazar lideri oldu., 2021 yılında aldığı ilk girişim sermayesi yatırımıyla gelirlerini dolar bazında 2,5 kat artırmayı başardı. Bu yatırımlar sayesinde Dubai ve Londra’da ofisler açan firma; DCP, Türkiye Kalkınma Fonu çatısı altında yer alan Teknoloji ve İİnovasyon Fonu, Kuveyt Türk Portföy, İhlas GSYO, Angel Effect gibi önemli fonların ve melek yatırımcıların katılımı ile birlikte global büyümesini sürdürüyor. 2024 itibariyle, 4 ülkede pazar liderliğine ulaşan WeBee, turizm sektörünün deneyimli ismi Mehmet Albaş’ın katılımıyla daha da güçlendi.

Albaş, “Webee’nin global başarısına katkıda bulunacağım”

1985 yılında profesyonel kariyerine başlayan Mehmet Albaş, Türkiye’nin en büyük turizm gruplarından Etstur’da 25 yıl boyunca çeşitli görevlerde bulundu. 1995’de mali işler müdür olarak başladığı ETS’de, 2002 yılında mali işlerden sorumlu genel müdür yardımcısı ve yönetim kurulu başkan vekilliği görevlerine atandı. 2021 yılında kendi şirketi Alb Turizm ve Ticaret A.Ş.’yi kurdu. 2021-2022 yıllarında otel işletmeciliği ve 2021-2023 yılları arasında Tatilbudur da icra kurulu üyeliği yaptı.
Albaş, “WeBee’nin ürünlerini detaylı inceledim ve konaklama sektöründeki ihtiyaçları en ileri teknoloji ile çözen bir firma gördüm. 30 yıllık deneyimimle WeBee’nin global başarısına katkıda bulunmak istiyorum.” dedi.


WeBee Hakkında

Türkiye’nin ilk mobil yazılım firması olan Done İletişim ve Bilgi Sistemleri A.Ş. tarafından 2017 yılında geliştirilen WeBee, konaklama sektörü için inovatif çözümler sunuyor. 12 dil desteği ile İstanbul, Dubai ve Londra ofislerinde müşterilerine hizmet veren WeBee platformu 23 ülkede 1 milyondan fazla
misafir tarafından kullanılıyor. Firma, Avrupa Birliği, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, Maldivler Turizm Ajansı ve Portekiz Turizm Ajansı gibi kurumların ödüllerine ve referanslarına sahip. WeBee, otelcilerin iletişim, pazarlama ve günlük iş akışlarını dijitalleştirerek misafir memnuniyetini en üst düzeye çıkarıyor. WeBee’nin talep yönetim sistemi EaSee, otellerin verimliliğini artırmada önemli bir
araç olarak öne çıkıyor. Tek bir panel üzerinden departmanların ve çalışanların performansını ölçen sistem, maliyetleri ve kaliteyi optimize ederken, veriye dayalı karar almayı destekliyor.
www.getwebee.com

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.