Kapadokya’ya operasyon yapan Turizm Acentaları İçin Yeni Bir İşbirliği Platformu: CapBook

Kapadokya’ya operasyon yapan Turizm Acentaları İçin Yeni Bir İşbirliği Platformu: Capbook
Hotel Gazetesi
Posted on Mart 30, 2024, 10:35 am
2 mins

“Kapadokya’da Turizm Acentalarına Yeni Bir Soluk: Capbook! Tur operasyonlarını kolaylaştıran platformla tanışın ve işinizdeki farkı yaşayın!”

Kapadokya’nın turizm potansiyelini artırmak ve bölgeye turist gönderen turizm acentalarına destek olmak amacıyla geliştirilen Capbook, sektöre yeni bir soluk getiriyor. Turistlere değil, turizm acentalarına hizmet verecek olan bu platform, Kapadokya operasyonu yapan acentaların işlerini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Kapadokya Turizminde Yeni Dönem: Capbook Acentalara Özel Çözümler Sunuyor!

Laal DMC’nin CEO’su Adnan Köksal ve Apono Travel şirketi sahibi Murat Taşdöğen

Bölgenin turizm potansiyelini en üst seviyede değerlendirme fırsatı sunuyor.

Laal DMC‘nin CEO’su Adnan Köksal ve Apono Travel şirketi sahibi Murat Taşdöğen tarafından geliştirilen Capbook, B2B yazılım projesidir. Platform, acentalara onlarca farklı dilde rehberi, çeşitli tipte aracı tek bir panelden seçim yaparak tur programlarını kişiselleştirmelerine olanak tanıyor.

Capbook’un amacı, Kapadokya’daki tüm rehberleri ve araçları bir araya getirerek işbirliği ve etkileşimi artırmak ve böylelikle bölgedeki turizmin gelişimine katkı sağlamaktır. Platform, acentalara, turistlerin ihtiyaçlarına uygun olarak özelleştirilmiş tur paketleri oluşturma ve hizmetlerini daha etkin bir şekilde pazarlama fırsatı sunuyor.

Adnan Köksal, Capbook’un bölgedeki turizm acentalarına rekabet avantajı sağlayacağını ve Kapadokya’nın turizm potansiyelini daha iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olacağını belirtiyor. Acentaların platforma ücretsiz olarak kayıt olabilecekleri ve hizmetlerinden yararlanabilecekleri vurgulanıyor.

Capbook, Kapadokya’daki turizm acentalarının işlerini kolaylaştırarak bölgedeki turizmin gelişimine katkı sağlayacak önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Kısaca Capbook ;

Kapadokya’ya gidecek misafirleriniz için ; Aracınızı , Rehberinizi , Restorantınızı ve mağazalarınızı SİZ SEÇİN , TURUNUZU YAPTIRIN.

Sizde bölgeyi satıyorsanız , aşağıdaki link üzerinden portala ücretsiz kayıt olabilirsiniz ;

https://capbook.net/giris/acenteBasvur

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.