TÜRSAB Heyeti, Moskova’daki Terör Saldırısının Ardından ATOR’u Ziyaret Etti

TÜRSAB Heyeti, Moskova'daki Terör Saldırısının Ardından ATOR'u Ziyaret Etti*
HG Editör
Posted on Nisan 03, 2024, 11:39 am
2 mins

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) heyeti, Rusya’nın başkenti Moskova’da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenleri anmak ve taziyelerini bildirmek amacıyla Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR)’nu ziyaret etti.

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, Başkan Yardımcısı Davut Günaydın, Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Taş, Incoming Turizmi İhtisas Başkanı Orhan Sancar ve Başkan Başdanışmanları Hamit Kuk, Soner Bacaksız ile Kamran Bagıyev’den oluşan TÜRSAB heyeti, Moskova’daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin anısına, olayın gerçekleştiği yer olan Crocus City Hall Konser Salonu’nun önüne çiçek bıraktı. Ardından ATOR Başkanı Maya Lomidze ve ATOR yöneticileri ile bir araya geldi.

Bağlıkaya, gerçekleşen toplantıda dünyada şiddetin ve terörün egemen olmaması için kardeşliğe, dostluğa verilecek değerin önemine vurgu yaparak, turizmin insanları ve kültürleri birbirine yaklaştıran, dostluk köprüleri kuran bir araç olduğunu dile getirdi. Turizmin, yaraları sarmada ve acıları dindirmede önemli bir işlevi olduğuna inandığını belirtti.

TÜRSAB heyeti, nazik misafirperverlikleri için ATOR Başkanı Maya Lomidze ve heyetine teşekkür ederken, bu vesile ile bir kez daha tüm Rus halkına sabır ve başsağlığı diledi.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.