Teşekkürler…

ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Şubat 20, 2017, 6:31 pm
3 mins

‘Başlamak bitirmenin yarısıdır’ diye bir Atasözümüz var. Biz de uzun bir süredir planladığımız Hotel Gazetesi’ni, sektörün krizde olduğu bir dönemde, krizi fırsata çevirmek adına değil, sektöre karınca kararınca destek olmak adına öne aldık ve Şubat ayında hayata geçirdik. 

Gazeteyi elimize aldığımızda duyduğumuz heyecan, dağıtımın ardından gelen tepkilerle yerini derin bir mutluluğa bıraktı. Bir annenin, doğum sancılarının ardından bebeğini kucağına aldığında hissettiği, tarifi mümkün olmayan, yalnızca annelerin anlayabileceği duygular gibi. 

Ardından, bu çocuğun geleceğini düşünmeye başlıyorsun.. Güzel bir hayat sunma isteği ve bu hayatı sağlayabilmek için yeni planlar, uğraşlar ve daha neler neler.. 

Gazeteyi ortaya biz çıkardık ama, gerek fikir ve yazılarla, gerek ilgiyle daha ilk sayısında sahip çıktınız. 

Biz turizm sektörüne destek olmak adına öne aldığımız, Hotel Gazetesi projemiz, sektörden öylesine büyük destek gördü ki, bunun için teşekkür yetersiz kalır.. 

Sektörün sesi olarak, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde güzelliklere övgü, yanlışlara yergi ile her gün biraz daha iyisini sizlere sunmaya çalışacağız. Bu da gösterdiğiniz ilgi karşısında yetersiz kalan teşekkürümüzü tamamlayıcı unsur olacak. 

‘Koskoca kurumlar, büyük oteller, krize dayanamayıp zorluk yaşarken, sizin sektöre nasıl bir katkınız olabilir ki?’ diye düşünenler olabilir.

Bizimkisi topal karıncanın hikayesi gibi… 

Sektörün önde gelenleri toplumsal olaylara duyarlı olunca, biz de bu duyarlılığı görmezden gelemezdik. Dolayısıyla gazetemizin hazırlıkları aşamasında yaşanan Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine de katkıda bulunmak istedik, hem sektörün yöneticilerinin bu konudaki görüşlerine yer verdik, hem de bu konudaki etkinlikleri sayfalarımıza taşıdık. 

2. sayımızın ana konusunu Turizmde Çıkış Yolu Çalıştayı oluşturdu. Çünkü kriz hala etkisini sürdürüyor. Ancak bir yandan da fuarlar, toplantılar, organizasyonlar devam ediyor. Yani güzel şeyler de olmuyor değil. Son dakikada ortaya çıkan Nicole Kidman haberi de bunun en güzel örneği.

Nisan ayında daha güzel haberlerde buluşmak ümidiyle…  

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.