ALMAN TURİSTLER ‘TARİHİ YARIMADA’YA GERİ DÖNÜYOR!

ALMAN TURİSTLER ‘TARİHİ YARIMADA’YA GERİ DÖNÜYOR!
ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Eylül 08, 2023, 3:23 am
47 secs

OldCity Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz, organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Hüseyin Baraner ve İTP Başkanı Dr. Şengül Altan Arslan’a teşekkür etti.

OldCity Otelciler Platformu Yönetimi, Dünya Kardeş Şehirler Turizm Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Baraner ve İTP İstanbul Turizm Platformu Başkanı Dr. Şengül Altan Arslan ile bir araya gelerek, Alman turistlerin yeniden Tarihi Yarımada’ya dönmelerini sağlayacak bir organizasyona imza atacaklar. Planlanan programa göre, 11-14 Kasım tarihleri arasında Almanya’nın en büyük 60 tur operatörünü Tarihi Yarımada’da misafir ederek, bölgenin tanıtımını yaparken, düzenleyecekleri toplantılarla da, yeni iş birliklerinin temellerinin atılmasını sağlayacaklar.

BAŞKAN AKYÜZ’DEN TEŞEKKÜR

OldCity Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Alman Misafirleri çok özledik, onları yeniden otellerimizde ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Bu organizasyona öncülük eden, gerçekleşmesini sağlayan basta Sayın Hüseyin Baraner’e ve Alman tur operatörlerini ağırlamamızda İBB’nin imkanlarını değerlendirmemize sunan Sayın Şengül Altan’a, platformumuz ve Tarihi Yarımada adına çok teşekkür ederim” dedi.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.