Güçlü Kadın Olmak Değerini ve Haklarını Bilmektir!

Güçlü Kadın Olmak Değerini ve Haklarını Bilmektir! Yeşim Sarıtaş / Turizm Gazetecisi ve Yazarı
Hotel Gazetesi
Posted on Mart 08, 2022, 9:35 am
4 mins

Yeşim Sarıtaş / Turizm Gazetecisi ve Yazarı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

100 yılı aşkın bir süredir kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde, Turizm Sektörüne yön veren kadınlara bu özel günün kendileri için anlamını, önemini ve duygularını sorduk. Aldığımız yanıtlar ve görüşler gösterdi ki, en çok Turizmi etkileyen onca krize rağmen, hala Türkiye’nin lokomotif sektörü Turizm ise bunu her kademesinde çalışan turizm kadınlarına borçluyuz. İşte Turizm kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları

Güçlü Kadın Olmak Değerini ve Haklarını Bilmektir!

Yeşim Sarıtaş / Turizm Gazetecisi ve Yazarı

Kadın olmak her ne kadar zor olsa da aslında Allah’ın yarattığı en mükemmel varlık Kadın’dır. Çünkü Erkeği Adam yapan, her şeye bir güzellik katan, mutluluğu iki kişiyken üç yapan, bildiğini öğrendiğini yavrusuna öğreten kısacası öyle bir şey ki sevildikçe daha çok neşe saçan ve o sevgiyi büyüten bir varlıktır. Kadın, ‘Sevgi’ üstüne yaratılmıştır.

Kadın erkekten daha çok yönlü düşünen bir varlık olarak yaratılmış. Burada erkekleri küçümsemiyorum, tam tersi erkekleri tamamlayan Kadınlardır. Erkeklerin üstünlüğü güçlü kuvvetli olmalarıdır. Çünkü Allah o gücü kuvveti kadınlar ve çocuklar başta olmak üzere tüm canlıları korumaları için erkeklere vermiştir. Erkekler güçlü, Kadınlar naiftir.

Ne yazık ki değinmeden edemeyeceğim! Teknolojinin ilerlemesiyle faydaları olduğu kadar zararları da arttı. Bilhassa genç yeni nesli temsil eden kadınların birçoğu teknolojiyi yanlış kullanmaktalar. Her kadın güzeldir ve bu güzelliği kullanmakta günahtır çünkü Kadın ‘Zekidir’.  Lütfen beyninizi teknoloji ile doğru kullanın. Kadın üretken bir varlıktır. Kendinizi yani bedeninizi herkese karşı saçarak kolay para kazanmak için takipçi ve beğeni toplayarak bazı kişilerin hedefi haline getiriyor ve başınıza dert alıyorsunuz. Her gün bir kadın cinayetine artık takipçi hayranlarının cinayetleri de eklenmeye başladı. Genç kadınlar; bu şekilde değer kazanılmaz! Bu şekilde toplumda da konum kazanılmaz! Herkesin ulaşabileceği ürünmüş gibi internet ortamlarında değerinizi düşürmeyin. Kadını kadın yapan ilk önce güzel ahlakı sonra bilgisi, zekâsı, becerisi ve tecrübesidir.

Kadınlar iş ve siyaset dünyasında, sosyal faaliyet alanlarında farklılıklar yaratan, başarılara imzalar atan varlıklardır. 8 Mart Dünya Kadınlar günüde iş dünyasında, ekonomik, siyasi ve sosyal alanlarda Kadınların başarılarının kutlanmasına ayrılmış, kadınların farkındalığını temsil eden önemli bir gündür.

Kadınların hakları var! Haklarınızı ve değerinizi bilin ve doğru kullanın. Güçlü Kadın olmak değerini ve haklarını bilmektir.

Kadınlar oldukça Dünya güzeldir…

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.