Sağlıklı toplumun temel taşı, kadın

Sağlıklı toplumun temel taşı, kadın Mehtap Topcu  / WeBee, Muşteri Cözümleri ve Operasyon Direktorü
Hotel Gazetesi
Posted on Mart 08, 2022, 9:48 am
2 mins

Mehtap Topcu  / WeBee, Muşteri Cözümleri ve Operasyon Direktorü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

100 yılı aşkın bir süredir kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde, Turizm Sektörüne yön veren kadınlara bu özel günün kendileri için anlamını, önemini ve duygularını sorduk. Aldığımız yanıtlar ve görüşler gösterdi ki, en çok Turizmi etkileyen onca krize rağmen, hala Türkiye’nin lokomotif sektörü Turizm ise bunu her kademesinde çalışan turizm kadınlarına borçluyuz. İşte Turizm kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları

Sağlıklı toplumun temel taşı, kadın

Mehtap Topcu  / WeBee, Muşteri Cözümleri ve Operasyon Direktorü

Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Dileğim tüm kadınlarımızın, fırsat eşitliği içinde tüm hak ve özgürlüklerden yararlanmaları ve şiddete maruz kalmadan sağlık ve huzur içinde yaşayabilecekleri ortamlara kavuşmalarıdır.

Bir toplum, cinslerden yalnız birinin yüzyılımızın gerektirdiklerini elde etmesiyle yetinirse, o toplum yarı yarıya zayıflamış olur. Bizim toplumumuzun uğradığı başarısızlıkların sebebi, kadınlarımıza karşı ihmal ve kusurdur.”

Mustafa Kemal Atatürk

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.