VEFAT İLANLARI

Hotel Gazetesi
Posted on Mayıs 01, 2020, 9:53 pm
2 mins

VEFAT İLANLARI

YİTİRDİKLERİMİZ

Başarılı turizmci Erhan ÇAKAY, dün geçirdiği kalp krizi sonucu vefat
/ 55 secs
Turizm sektörünün saygın isimlerinden Faruk Boyacı, kalp krizi sonucu yaşamını
/ 43 secs
Dosso Dossi Hotels ailesinin kıymetli anneleri Rabia Eraslan yaşamını yitirdi.
/ 33 secs
Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay’ın Annesi Kezban Karacabay
/ 39 secs
Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi, Sevgili Dostumuz, Yazarımız  Nur Ündey’in kıymetli
/ 35 secs
Turizm sektörünün duayen yatırımcılarından Kilisli hayırsever işadamı NECATİ ŞEREFOĞLU’nu kaybettik
/ 43 secs

ACILAR PAYLAŞTIKÇA HAFİFLİYOR

İlanınız bağışa dönüşsün
Hotel Gazetesi Vefat ve Başsağlığı ilanlarınızın gelirinin yüzde on beşini sizin seçeceğiniz bir vakıf veya dernekle paylaşıyoruz. Sizlerin katkılarıyla belki bir çocuk okuyacak, belki de bir hasta iyileşecek. İlan vermek için günün her saati +90 (212) 3435522’den Hotel Gazetesi İlan Servisi’ni arayabilirsiniz.

Hotel Gazetesi vefat(ölüm) ilanları; anma, taziye sunma ve başsağlığı dileme gibi sosyal mesajların Hotel Gazetesi’nde yayınlanmasını sağlayan servistir. Bu ilanlar hem bir vefattan duyulan hüznü anlatmakta, hem de cenazenin nereden kalkacağı, cenaze namazının ne zaman kılınacağı gibi cenazeye dair bilgi içeriklerini de paylaşmaktadır.

Vefat(ölüm) ilanları en çok taziye amaçlı yayınlanmaktadır. İnsanlar sevdikleri ve değer verdikleri bir yakınlarının, aile dostlarının, devlet büyüklerinin ve topluma mâl olmuş kişilerin vefatından duydukları üzüntüyü paylaşmak amacıyla gazetelerin ilgili sayfalarına ilan vermektedirler. Vefat ilanlarının bir diğer işlevi ise vefat eden kişilerin cenaze organizasyonunu duyurmaktır. Cenaze namazının hangi vakitte kılınacağı, hangi camiden kalkacağı, taziyelerin ne zaman ve nerede alınacağı gibi bilgiler de vefat ilanı içerisinde paylaşılabilmektedir. Böylelikle, mevtanın en geniş çevresine, sevenlerine cenaze günü gerçekleşecek organizasyon iletilmiş olur.

Hotel Gazetesi’ne vefat(ölüm) ilanı vermek isterseniz bizimle hemen iletişime geçerek destek alabilirsiniz.

İlan vermek için : ilan@hotelgazetesi.com