ATALAY ARICIOĞLU İBİS STYLES İSTANBUL MERTER’DE

ATALAY ARICIOĞLU İBİS STYLES İSTANBUL MERTER’DE
Hotel Gazetesi
Posted on Eylül 29, 2021, 2:43 am
5 mins

Ibis Style Istanbul Merter Hotel’in Satış Direktörlüğü görevine getirilen Arıcıoğlu, kısa sürede otelin Genel Müdürlüğüne atandı.

ATALAY ARICIOĞLU İBİS STYLES İSTANBUL MERTER’DE

Atalay Arıcıoğlu, İstanbul Merter’de geçen yıl hizmete açılan İbis Styles İstanbul Merter’in genel müdürlüğüne atandı. Daha önce otelin Satış Direktörlüğü görevine getirilen deneyimli turizmci, kısa sürede gösterdiği başarının ardından otelin işletmecileri tarafından Genel Müdürlüğe atandı.

AMACIMIZ BİLİNİRLİĞİ ARTIRIP SEÇEN OLABİLMEK

Şehir Otelciliği yönetiminde oldukça iddialı olan Atalay Arıcıoğlu yaptığı açıklamada, “Bölgemizdeki dinamikleri biliyoruz. Kendi artı ve eksilerimiz ile rakiplerimiz arasında yapacağımız değerlendirmenin ardından kendi stratejimizi ve pozisyonumuzu belirleyeceğiz. Amacımız misafirlere farkımızı hissettirmek olacak. Bunun da bize artı olarak geri dönüşler sağlayacağını biliyoruz” dedi.

Misafir memnuniyetinin bir turizm profesyoneli için maddi geri dönüşün yanında ayrıca başarıdan keyif alma biçimi olduğunu vurgulayan Arıcıoğlu, “Bu nedenle bölgede önceliğimiz en çok misafir memnuniyeti sağlayan oteli olma ve bunun sonucunda da en fazla tercih edilen otel olmaktır. Açılışımızın ardından gerekli ilgiyi çekmeyi ve ses getirmeyi başardık” dedi.

Arıcıoğlu şunları söyledi: “Amacımız satış pazarlamada pazar çeşitliliğini arttırıp dünyanın tüm farklı pazarlarından misafirleri otele çekebilmek. Hint pazarı da, Amerika pazarı da, uzakdoğu pazarı da ve hatta tüm pazarlar olmalı. Ayrıca otel konum olarak tekstil bölgesindeki iş adamalarına hitap ettiği gibi, kültür turlarına, okul grupları, spor kulüpleri, mice grupları, sağlık turizmi gibi çok yönlü hizmet verebilecek özellikleriyle bilinirliğini artırmak, sonra da seçen olabilmek.”

Oda & Kahvaltı konsepti ile misafirlerini ağırlayan Ibis Style Istanbul Merter Hotel’in restaurantı, otelin ana restaurantı olup; kahvaltı sonrası hem otel içi, hem de otel dışı misafirlere alakart hizmet veriyor.

ATALAY ARICIOĞLU KİMDİR?

1979 İstanbul doğumlu Atalay Arıcıoğlu, Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Fakültesi mezunu. Sektörde Antalya Tekirova Corinthia Hotel’in stajyer olarak başladığı Yiyecek ve İçecek departmanıyla adımını atan Arıcıoğlu, Bodrum Kervansaray Hotel ve Bodrum Divan Palmira Hotel ile Marmarıs Julian Hotel’de resepsiyonist olarak çalışırken, konaklama sektörünün diğer bölümleriyle ilgili de tecrübe kazandı.

İngiltere’de 1 yıl dil eğitimi alan Arıcıoğlu, asıl çalışma hayatına, İstanbul Yeşilköy Çınar Hotel’de başladı. Buradaki 6 yıl çalıştıktan sonra ilk transferini Anadolu yakasındaki Ağaoğlu My City Hotel’e yapan Arıcıoğlu, buradan Çınar Hotel bünyesindeki Bentley Hotel’e önbüro müdürü olarak döndü. İlk genel müdürlük deneyimini Beyoğlu Odda Hotel’de yaşayan Atalay Arıcıoğlu, daha sonra İstanbul’un önde gelen marka otel zincirlerinde ve şehir otellerinde görev aldı. Son olarak Merter Ramada Hotel’in Satış Müdürlüğünü yürüten Atalay Arıcıoğlu, 2021 Ağustos ayında İbis Styles İstanbul Merter’e Satış Direktörü olarak transfer olurken, hemen ardından otelin Genel Müdürlüğüne atandı.

Hotel Gazetesi, tecrübeli turizmci Atalay Arıcıoğlu’na yeni görevinde başarılar diler. 

OTEL İŞLETMELERİNDE PROBLEM ÇÖZMENİN YOLLARI / ORKUN AVKAN
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.