Sağlık Turizmi konusunda uluslararası üne sahip Türkiye’nin Uluslararası markası KLİNİK VİYANA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ

Sağlık Turizmi konusunda uluslararası üne sahip Türkiye’nin Uluslararası markası KLİNİK VİYANA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ
Yeşim SARITAŞ
Posted on Aralık 30, 2023, 9:39 am
5 mins

Diş Hekimi Muhammed Ali Kodat: Türkiye son yıllarda özellikle diş implantı konusunda önemli bir ülke haline geldi.

Son yıllarda sağlık turizminde önemli bir aktör haline gelen Türkiye, özellikle de diş implantı konusunda tercih edilen ülkeler arasında yerini aldı. Yurtdışından gelen turistler, kaliteli sağlık hizmetleri ve rekabetçi fiyatlar nedeniyle diş sağlığı konusunda Türkiye’yi tercih ediyorlar. 

Yıllık sağlık turizmi verileri, Türkiye’nin diş implantlarıyla çekiciliğini ortaya koyduğunu göstermekte. Bu veriler ışığında Türkiye’nin, diş implantı tedavisi için gelen turistlerin sayısında istikrarlı bir artış yaşadığını söyleyebiliriz. 

Konuyla ilgili yapılan araştırmalar, yüksek kaliteli malzeme ve tecrübeli diş hekimlerinin, Türkiye’nin diş sağlığı turizmindeki başarısının temelini oluşturduğunu ortaya koyuyor. Diş implant tedavisi alanında Türkiye’yi öne çıkaran faktörlerden biri de tedavi maliyetlerindeki rekabetçi avantaj. Diğer Avrupa ülkelerine kıyasla daha ekonomik bir seçenek olması, yabancı turistlerin Türkiye’yi tercihinde oldukça etkili olmakta. Uzmanlar sağlık turizmindeki bu artışın, sadece ekonomik değil, aynı zamanda Türkiye’nin sağlık sektöründeki teknolojik gelişmelere de bağlı olduğu görüşünde birleşiyor. Türkiye’nin, diş implantları ve genel sağlık hizmetleri alanında dünya standartlarında bir destinasyon olma yolunda emin adımlarla ilerlediği belirtiliyor. 

7 YILDA ULUSLARARASI MARKA OLDU

Ağız ve Diş Sağlığı konusunda iddialı kurumlardan biri de Bakırköy’de hizmet veren Klinik Viyana Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği. Bakırköy’de uzman hekim kadrosu ile hizmet sunan Klinik Viyana Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Muhammed Ali Kodat, sağlık turizmini 7 yıldır Türkiye- Avusturya arasında profesyonel bir şekilde yürütmekte. 

Diş Hekimi Muhammed Ali Kodat  hizmet verdikleri sağlık turizmi hakkında, diş sağlığı konusunda uygulanan sistemi ve tedavi sürecini TTI İzmir Özel sayımız için Hotel Gazetesi Yazarı Yeşim Sarıtaş’a anlattı:

“TÜRKİYE SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNEMLİ BİR ÜLKE”

Bakırköy’deki polikliniğimizde tam donanımlı tanı ve tedavi ünitelerimizle hizmet vermekteyiz. Kliniğimizi hastalarımızın konforu ve ihtiyaçlarına göre tasarladık. Kliniğimiz ile iletişime geçtikleri andan itibaren hasta memnuniyeti önceliğimizdir.

Herkesin bildiği üzere Türkiye son yıllarda sağlık turizminde önemli bir ülke haline geldi. Özellikle de diş implantı konusunda. Biz de buna dayanarak sağlık turizmi alanında çalışmaktayız.” 

“TÜM BRANŞLARDA ULUSLARARASI HİZMET”

“Kliniğimizde estetik gülüş tasarımı, implantoloji, bleaching, peridontoloji, ortodontive endotonti bölümlerimiz ile tüm branşlarda uluslararası hizmet sunmaktayız.

Diş Hekimi olarak ben Viyana’da hastalarımızın ilk muayenesini gerçekleştiriyorum. Hastalarımızın tedaviye uygun olması durumunda tedavi süreç planlamalarını yapıyorum. Diş planlamalarından sonra hastalarımızı İstanbul kliniğimize gelmeleri için seyahat ve konaklama işlemlerini İstanbul kliniğimiz ile hazırlıyoruz. İstanbul’a gelen hastalarımıza implant tedavisi için 3 gün, zirconyum diş kaplamaları için 5 gün veriyoruz.” 

“GÜVENDE OLDUKLARINI HİSSEDİYORLAR”

Hastalarımızı Kliniğimize yakın otellerde misafir ediyoruz. 24 saat bizimle iletişimde olabiliyorlar ve güvende olduklarını hissettiriyoruz. Profesyonel ekibimiz ve labarotuvar ekipmalarımızla hastlarımızın tüm isteklerini göz önünde bulundurarak provalarını yapıyor, teknisyen arkadaşlarımızla birlikte hastalarımızın diş bitim işlemlerini gerçekleştiriyor ve yurt dışına ekibimiz ile birlikte gönderiyoruz. 

Başka ülkelerle de çalışmalar içindeyiz. Sağlık turizmi konusunda çalışan belgeli acentelerle de çalışmalar yapmaktayız. Bizimle iletişime geçmek isteyenler web sitemiz üzerinden iletişime geçebilirler. 

Son olarak Hotel Gazetesine gösterdikleri ilgi için tüm ekibim adına teşekkür ediyorum.”

Paylaşmak Güzeldir
Yeşim SARITAŞ
1982 Samsun doğumlu Yeşim Sarıtaş, İşletme Fakültesi mezunudur. Datassist İnsan Kaynakları şirketinde 6 yıl İstatistik ve IT Satış Pazarlama Sorumlusu, Jollytur’da 2 yıl IT Proje Analistliği, Metro Travel ve Metro Turizm’de 2 yıl İş Geliştirme ve Reklam Pazarlama Müdürlüğü yaptıktan sonra Küçük Otellere ve Seyahat Acentelerine Sosyal Medya ve Satış Pazarlama konularında, Belediyelere Turizm Projeleri konularında Danışmanlık yapmıştır. Halen, Seyahat Acentesi olarak Bireysel ve Kurumsal hizmet sunmaya devam etmektedir. Sivil Toplum Kuruluşlarında Kadınları temsilen görevler almış, Sosyal Sorumluluk ve Turizm Projeleri oluşturmuştur. 2017 yılında, ceza evlerinde anneleri ile büyümek zorunda olan 0-6 yaş arası çocuklar için “Minik Duvarları Yıkalım” sloganıyla düzenlediği yardım kampanyası ile takdir toplamış, Türkiye’de ilki gerçekleşen bu sosyal sorumluluk projesi ile dönemin Başbakanı Sayın Binali Yıldırım tarafından ödüllendirilmiştir. 2016’dan itibaren Turizm ile ilgili güncel ve bölgesel yazılar yazmakta olup, Uluslararası Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği Fijet-Aturjet Türkiye üyesidir.

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.