TRAVELSHOP TURKEY SEZONU AÇTI

TRAVELSHOP TURKEY SEZONU AÇTI
HG Editör
Posted on Haziran 28, 2020, 5:43 pm
6 mins

Pandemi döneminde hiçbir kişiyi işten çıkarmadığı gibi personelin moral ve motivasyonu için barbekü partisi düzenledi

Yükselişine Pandemi sürecinin de engel olmadığı TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, çalışanlarına moral motivasyon amacıyla düzenlediği barbekü partisinde turizminsesi.com’un sorularını yanıtladı. Düzenlediği organizasyonlarla yalnızca Türkiye değil dünyanın önde gelen turizm kuruluşlarına motivasyon sağlayan TravelShop, bu alandaki başarılı çalışmalarıyla dünya turizmine yön verenlerin de dikkatini çekti. Kalender, Uluslararası Ecoturizm Derneği’nin Avrupa ve Asya Kıtaları başkanlığına getirildi.

TravelShop Turkey’in Avcılar Firuzköy’de düzenlediği Barbekü Partisi’nde biz de Hotel Gazetesi olarak kendisini bu başarısından dolayı kutladık.

HİÇBİR PERSONELİMİ İŞTEN ÇIKARMADIM

“COVİD-19 pandemi Çin’de başladı ve tüm dünyayı etkisi altına aldı. Biz TravelShop Turkey olarak pandeminin başladığı günden bugüne kesinlikle moralimizi bozmadık. Hiçbir çalışanımızı işten çıkarmadık, tüm ekibimizi canlı tuttuk ve bugün ekibimize Barbekü Partisi verdik. Moral ve motivasyon çalışması yaptık. Uçaklar piste yarın inse biz ekip, moral, motivasyon ve sistem olarak hazırız.

YEDİ BİN MESLEKTAŞIMIZA TÜRKİYE’Yİ ANLATTIK

8 ayrı uluslararası düzeyde Zoom Toplantıları yaptık. Dünyanın en saygın 30’a yakın Sivil Toplum Kuruluşlarını konuşmacı olarak davet ettik. Şu ana kadar 7000 ayrı turizmci meslektaşlarımıza Türkiye sunumu yaptık. Şunu net bir şekilde gördük. Dünya’da en tecrübeli olan turizm sektörü Türkiye. Bugüne kadar 5-6 tane benzer hadise yaşamışız ve dibe vurmuşuz. Biz Türk milleti olarak krizlere alışkın panzehri olan bir milletiz bunu da aşacağımıza inanıyorum. Çok tecrübeli, bilgili, becerikli ve kıvrak zekalı kadromuz var. Biz personellerimizle hazırız, çok kısa sürede çok güzel işlere imza atacağız.

PANDEMİ SÜRECİNDE HEM ÇALIŞTIK, HEM YENİ PROJELER HAZIRLADIK

Bu pandemi döneminden faydalanan firmalardan bir tanesi biziz. Dünyadaki tüm turizm sektörlerine dokunduk. Tüm STK’larla iletişim kurduk durmadı. 2022 yılına kadar programlarımızı güncelledik. Birçok yeni proje hazırladık. Çok yakında çok daha güzel haberlerimiz olacak.

Turizm sektörünün krizi fırsata çeviren kuruluşu TravelShop Turkey, pandemi sürecindeki mücadelesinin karşılığını gördü, Murtaza Kalender, Uluslararası Ecoturizm Derneği Avrupa ve Asya Başkanı oldu

ULUSLARARASI EKO TURİZM DERNEĞİ’NİN AVRUPA VE ASYA BAŞKANI OLDUM

Bunlardan bir tanesi bugün itibariyle Dünya Uluslararası Eko Turizm Derneği’nin Avrupa ve Asya Başkanı oldum. Bunu ailem, kardeşim ve ekip arkadaşlarıma borçluyum. Bu görev sektörümüz ve ülkemiz açısından gerçekten gurur verici bir olay. Bununda üstesinden geleceğime eminim. Çünkü yeterli bilgi, beceri ve yeteneklere sahibim. Burada ben tabi ki yalnız değilim. Sevgili eşime ve kardeşlerime minnettarım. Onlar olmasaydı çok kolay şekilde aşamayabilirdim, onlar arkamda çok büyük bir güç. TravelShop IT Ekibi, Workshop Ekibi ve TravelShop Turkey Ekibi her zaman arkamda ve yanımdalar.

2023’TE 100 ÜLKEDE 100 OFİS

Bugün itibariyle ekip olarak hazırız. Dediğim gibi bugün uçaklar piste inse 30.000 yolcuyu ağırlayacak kapasitede kadromuz mevcut. 2023 yılında 100 ülkede 100 tane TravelShop Turkey ofisini açma hedefimiz devam ediyor. Çok kısa sürede bu hedefimizi de gerçekleştireceğiz.

MARKA DEĞERİMİZİ KORUYALIM

Bütün meslektaşlarıma şunu söylemek istiyorum. Lütfen moralinizi bozmayınız. Motivasyonunuzu düşürmeyiniz. Türkiye en hızlı toparlanacak turizm destinasyonlarımızdan bir tanesi. Yeter ki marka değerimizi koruyalım, hizmetimizi en üst düzeyde tutalım ve en önemlisi ekibimizi bozmayalım. Yani bugün kötü diye kadromuzu işten çıkarmayalım. Yeter ki bir ilerisini görelim. Servisten, kaliteden ödün vermeyin. Müşterinize sahip çıkın. Her zaman yenilikçi olalım. Güzel günler bizi bekliyor. Geçmişle değil, gelecekle mücadele edelim. Bütün meslektaşlarıma sevgi ve saygılarımı iletiyorum. En güzel günleri hep birlikte yaşayacağız.”


Kaynak: turizminsesi.com

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.