EMITT’E KATILACAK SAĞLIK VE SPOR TURİZMCİLERİNE %60’A VARAN DESTEK!

EMITT’E KATILACAK SAĞLIK VE SPOR TURİZMCİLERİNE %60’A VARAN DESTEK!
ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Mart 21, 2023, 9:50 am
3 mins

Fuar Direktörü Hacer Aydın: “Şimdiden sağlık turizmi ile ilgilenen 6.487 profesyonel bu alanda faaliyet gösteren firmalar ile tanışmak için fuar davetiyelerini aldı.” 

Dünyanın en büyük 4 turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, bu yıl 12 Nisan’da kapılarını açacak. 9-12 Şubat olan açılış tarihi, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli ve çevre illerde büyük yıkım ve can kaybına neden olan deprem nedeniyle ertelenen 26. EMITT, her yıl 33.500’den fazla sektör profesyonelini, tatil alıcısını ve davetli tur operatörünü dünyanın dört bir yanında turizm ve seyahat sektöründe faaliyet gösteren şirketler, markalar ve destinasyonlarla buluşturuyor.

TİCARET BAKANLIĞINDAN %60’A VARAN DESTEK

Sağlık ve spor turizmi alanında faaliyet gösteren hizmet sağlayıcıları için en önemli iş platformu konumundaki Türkiye’nin ve bölgenin lider turizm ve seyahat fuarı EMITT’e bu yıl Sağlık ve Spor turizmi ile ilgili sektörlerden katılacak firmalara, bu sektörlerin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla Ticaret Bakanlığı tarafından %60’a varan destek sunulduğu açıklandı.

AYDIN: “SAĞLIK TURİZMİ İLE İLGİLENEN 6.487 PROFESYONEL DAVETİYESİNİ ALDI”

Fuar Direktörü Hacer Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şu bilgileri verdi: ”Hali hazırda turizm fuarı denilince akla ilk gelen fuar olan EMITT, yıllardır sektörün en önemli buluşma ve iş birliği oluşturma noktası. Sağlık ve spor turizminin ülkemizde gelişmesiyle birlikte, doğal olarak EMITT de bu alanda işlerini büyütmek isteyen firmalar ve bu hizmet sağlayıcıları ile tanışmak isteyen profesyoneller için akla ilk gelen yer oluyor. 

Örneğin; geçtiğimiz yıl sağlık turizmiyle ilgilenen 3.000’den fazla ziyaretçi fuardaydı ve bu ziyaretçilerin arasında, acenteler, tur operatörleri, sağlık kuruluşu yöneticileri, sağlık merkezleri, özel tedavi merkezleri, klinikler, ulusal ve uluslararası sağlık turizmi yatırım şirketleri, T.C. Sağlık Bakanlığı temsilcileri, il sağlık müdürlükleri ve sigorta şirketleri vardı.

Şimdiden sağlık turizmi ile ilgilenen 6487 profesyonel bu alanda faaliyet gösteren firmalar ile tanışmak için fuar davetiyelerini aldı. 
Dahası; Filistin, Macaristan, Tunus, Filipinler, BAE, Yunanistan, Rusya, İspanya, Suudi Arabistan, Portekiz, Kuveyt, Singapur, İsviçre, İtalya, Kazakistan, Almanya, Gürcistan, Senegal, Irak, Lübnan ve İsrail’den 30’dan fazla VIP alıcı sağlık turizmi hizmetleri sağlayıcıları ile tanışmak için VIP Davetli Tur Operatörü Programımızdaki yerlerini aldı.” 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.