TURİZMCİLER SAYAHA İNDİ DOSTLUK KAZANDI

TURİZMCİLER SAYAHA İNDİ DOSTLUK KAZANDI
Hotel Gazetesi
Posted on Haziran 16, 2023, 3:47 pm
12 mins

Divan Grubu’nun organizasyonunda, turizm sektörü temsilcileri Beşiktaş Vodafone Park’ta buluştu. Bahattin Duran’ın yönettiği, Okay Karacan’ın anlattığı maç Siyah takımın 6-3 üstünlüğüyle sona erdi. Ama günün kazananı turizm sektörü oldu.

Türk ekonomisini lokomotifi Turizm Sektörünün temsilcileri, Şampiyonlar Ligi, milli takım ve Süper lig gibi üst düzey karşılaşmalara ev sahipliği yapan, Beşiktaş’ın stadı Vodafone Park’ta,Turizmciler Sahada’ mottosuyla düzenlenen dostluk ve gösteri maçında buluştu. Otelciler, Acenteciler, Rehberler, Etkinlik Organizatörleri, Turizm STK Başkanları ve Yöneticileri, Turizm Akademisyenleri başta olmak üzere sektöre farklı kategorilerde hizmet veren turizmciler, bu defa Divan Grubu’nun bu organizasyonunda bir araya geldi.

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ İLE BAŞLADI

Karşılaşma öncesinde saha içinde düzenlenen törende Organizasyona emeği geçenler için hazırlanan teşekkür plaketleri verildi. Organizasyon Komitesi Başkanı, Divan Grubu Oteller Satış Direktörü Deniz Dikkaya, Beşiktaş Kulübü İletişim Danışmanı Şule Gökırmak’a, karşılaşmayı yönetecek olan Bahattin Duran’a ve maçı anlatacak olan tecrübeli spiker Okay Karacan’a plaketlerini takdim etti. 

Etkinliğe katılan oyuncuların kurayla belirlendiği bu maçta, Siyah takımın başında Teknik Direktör olarak Türkiye Otelciler Birliği TUROB’un Efsane Eski Başkanı Timur Bayındır sahaya çıkarken, Beyaz takımın teknik direktörlüğünü ise Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği TÜRSAB’ın Efsane Eski Genel Sekreteri Çetin Gürcün yaptı. Sektörün iki önemli STK’sının bu iki yöneticisi, sektördeki başarılı yönetimlerini, saha kenarında da sergilediler.

ŞULE GÖKIRMAK BAŞLATTI, BAHATTİN DURAN YÖNETTİ

Sektörün önde gelen markası Divan Grubu’nun Oteller Satış Direktörü Deniz Dikkaya’nın organize ettiği etkinlikte, turizmciler Siyah ve Beyaz takım olmak üzere ikiye ayrılarak bu defa Vodafone Park’in çimlerinde hünerlerini sergilediler. Dünya Kupası, Şampiyonlar Ligi gibi birçok ulusal ve uluslararası maçta Cüney Çakır’ın yardımcı hakemi olarak bayrak sallamış tecrübeli hakem Bahattin Duran’ın yönettiği; tecrübeli turizmci, Beşiktaş Kulübü İletişim Danışmanı Şule Gökırmak’ın vuruşu ile başlayan maçta turizmciler, futbolun üst düzey yıldızlarının hareketlerini aratmayan bir şova imza attılar. Meslektaşlarının sahadaki hünerlerini izlemek için tribünlerde yerini alan turizmciler de ortaya konan performansı görünce şaşkınlıklarını gizleyemezken, arkadaşlarını alkışlamaktan yoruldular.

Siyah takımın formasını giyen Deniz Dikkaya’nın rakibini ekarte ettikten sonra çektiği şutta direkten dönen topu, TUADER Başkanı Prof. Dr. Muharrem Tuna’nın rakibinden sıyrılıp, topu kalecinin üstünden aşırtarak ağlarla buluşturması, tribünlerden alkış aldı. Oğuzhan Koçak’ın kornerden attığı gol ise günün unutulmazları arasında yerini aldı.

SİYAH TAKIM 6, BEYAZ TAKIM 3

Her iki takım da sahada Beşik formalarıyla mücadele ederken, Takımlardan biri düz beyaz forma ve şort, diğeri ise Beşiktaş’ın çubuklu formasını giydi. Siyah takımın gollerini Cengiz Deveci (2), Uğur Dinçer, Caner Süvari, Deniz Dikkaya ve Oğuzhan Koçak kaydederken, Beyaz takımda ise İsmail Taşdemir ve Muharrem Tuna’nın iki golü, mağlubiyeti önleyemedi.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Cengiz Deveci’nin art arda attığı 2 golle Siyah takım 2-0 öne geçti. Beyaz takım İsmail Taşdemir’in golüyle farkı bire indirdi. Beyaz takım Hüsnü Sarıoluk’un ayağından bir de penaltı kaçırdı. Karşılaşmanın ilk yarısı siyah takımın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.  İkinci yarıda üstünlüğünü sürdüren siyah takım, Uğur Dinçer ve Caner Süvari’nin golleriyle farkı 3’e çıkardı: 4-1

Beyaz takım Muharrem Tuna ile farkı ikiye indirdi. Tuna bu golün ardından aşırtma bir vuruşla kendisinin ikinci, takımının 3. golünü kaydederek farkı bire indirdi. Siyah takımda Deniz Dikkaya skoru 5-3’e getiren golü atarak rakibin beraberlik umutlarını suya düşürdü. Maçın sonlarına doğru siyah takımdan Oğuzhan Koçak, korner atışını gole çevirerek, tribünlerden alkış aldı ve karşılaşma çubuklu forma giyen siyah takımın galibiyetiyle sonuçlandı. Karşılaşma sonunda tüm oyuncular saha içinde birbirlerini tebrik ederek fair play örneği sergilediler.

ORGANİZASYON VE İKRAMLAR DİVAN GRUBU’NDAN

Divan Grubu’nun organizasyonunda, kimi tribünlerde, kimi saha içinde Vodafone Arena’da farklı bir gün yaşayan turizmciler, karşılaşmanın ardından Vodafone Park’taki Beşiktaş Müzesini ve Kartal Yuvası’nı ziyaret ettiler. Divan Grubunun ikramlarıyla günün yorgunluğunu atan turizmciler, aynı zamanda karşılaşmanın kritiğini yaparken, pozisyonları tartışmaktan da geri kalmadılar.

İkram sırasında Organizasyonu planlayıp, son derece başarıyla uygulanmasını sağlayan Divan Grubu Oteller Satış Direktörü Deniz Dikkaya, bir yandan bu başarılı organizasyon nedeniyle turizmcilerin tebriklerini kabul ederken, bir yandan da katılımcılara günün anısına hazırlanan sertifikalarını takdim etti.

DİKKAYA: TURİZM KAZANSIN

Divan Grubu Oteller Satış Direktörü Deniz Dikkaya yaptığı açıklamada “Sektörün kendi içinde bir rekabet var ama aynı zamanda sektöre hizmet bilinci de mevcut. Hem sektör temsilcilerine spor yaptırmak, onları turizm etkinliğinin dışında spor için bir araya getirmek, kaynaştırmak ve de topluma barış ve dostluk mesajı vermek amacıyla sektörümüze yakışır bir organizasyon düzenledik.  Sporda ‘hak eden kazansın’ diye bir terim vardır. Biz bu maç için ‘turizm kazansın’ diyoruz” dedi. 

DEV MAÇIN ÖZETİ YAYINDA

Turizm Sektörünün lider yayın organı Hotel Gazetesi’nin basın sponsoru olduğu Türk turizm sektörünün bu tarihi organizasyonunda Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmayı, ünlü spiker Okay Karacan’ın anlatımıyla izlemek için linki tıklayınız: Turizmciler Sahada 

BEYAZ TAKIM (Beyaz Forma)

Teknik Direktör :Çetin Gürcün (Türsab – Türkiye Seyahat Acenteleri Birliğinin Efsane Eski Genel Sekreteri)
1. MURAT TOMRUK – Divan Turizm Grubu CEO’su
2. HÜSEYİN KURT – Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) Başkanı

3. İSMAİL TAŞDEMİR – TUROB – Türkiye Otelciler Birliği Genel Sekreteri
4. HASAN DİNÇ – ODS Turizm Kurucusu
5. HÜSNÜ SARIOLUK – Setur Turizm Akdeniz Bölge Yöneticisi
6. SERDAR YEMENİCİOĞLU – HİS Turizm Mice Müdürü
7. SERDAR DAVAZLI – Birlik Turizm Operasyon Yöneticisi
8. HAKKI KIÇKI – Global Turizm Koordinatörü
10. ERSAN TUNCEL – Vista Turizm Kurumsal Seyahatler Müdürü
12. SİNAN ERKUL – The DMC Turizm Yöneticisi
13. MUHARREM TUNA – TUADER – Turizm Akademisyenleri Derneği Başkanı

14. TOLGA BALABAN – TT360 Müdürü
15. AYHAN HACIBEKTAŞOĞLU – TUROB Yönetim Kurulu Üyesi
34. ÖZGÜR ÖZALTUN – İRO – İstanbul Rehberler Odası Başkanı
17. EMRAH ERCAN – Puzzle Travel Genel Müdürü
19. UĞUR UYAR – Divan Grubu Satınalma Direktörü

🏁 SİYAH TAKIM (Çizgili siyah beyaz forma)

Teknik Direktör : Timur Bayındır

( TUROB – Türkiye Otelciler Birliği’nin Efsane Eski Başkanı)
1. MEHMET ÖZCAN – FHS Turizm Yöneticisi
2. MURTAZA KALENDER – Uluslararası Destinasyon Düğün Profesyonelleri Derneği Başkanı 3. HASAN EKER – Türsab – Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Başkan Yardımcısı
34. HÜSEYİN COŞAN – İstanbul Belediyesi Turizm Müdürü
5. METE VARDAR – JOLLY Turizm Yönetim Kurulu Başkanı
6. HEYSEM MASLAMANİ – Heysem Turizm Yönetim Kurulu Üyesi
7. OĞUZHAN KOÇAK – Türkekspress Travel İş Geliştirme Yöneticisi
8. GÜÇLÜ METE – Kafa Radyo Programcısı
9. DENİZ DİKKAYA – Divan Otelleri Satış Direktörü
10. CENGİZ DEVECİ – Honest Turizm Grubu Başkanı
11. UĞUR ÖNER – Delano Turizm İş Geliştirme Müdürü
12. İLKER SUNGURLAR – Modernist Turizm Grubu Başkanı
14. CANER SÜVARİ – Global Mice Direktörü
15. EVREN OKTAY – Yuppi Travel Kurucu Ortağı
17. BATUHAN DİKKAYA – Youtuber & Oyuncu
18. EMRE PEKESEN – Pegasus Havayolları Satış ve Network Direktörü
19. ERGİN KİNCAL – Pricing Coach Kurucusu
20. UĞUR DİNÇER – Divan Otelleri Gelirler Müdürü

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.