İstanbul Sizi İstiyor

İstanbul Sizi İstiyor
ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Mayıs 01, 2017, 10:12 am
4 mins

İstanbul Sizi İstiyor adıyla başlatılan kampanya, nasıl gelişti?, Kampanya neler içeriyor? Olayın iki baş aktörü Bentour CEO’su Kadir Uğur ve Akgün İstanbul Hotel Marka Direktörü Sevda Yılgaz, Hotel Gazetesi’ne anlattı.

İstanbul Sizi İstiyor adıyla başlatılan kampanya, nasıl gelişti?, Kampanya neler içeriyor? Olayın iki baş aktörü Bentour CEO’su Kadir Uğur ve Akgün İstanbul Hotel Marka Direktörü Sevda Yılgaz, Hotel Gazetesi’ne anlattı.

Avrupa’daki tek Türk Tur Operatörü Bentour Tourism ve  10 istanbul oteli işbirliğiyle;  Almanya, İsviçre ve Hollanda’da faaliyet gösteren acentelere bonuslu bir kampanya  başlatarak  sinerji hedefleniyor.

Sevda Yılgaz: Bentour CEO’su Kadir Uğur, İsviçre’den geldiğinin ertesi gününde ziyaret için uğradığı Akgün İstanbul Hotel’de sohbet ederken şöyle dedi: “Turizmi bıraktım,  oğluma devrediyorum, yelkenlimle  dünya turuna çıkayım dedim ama, İstanbullu olarak bu sessizlik ve hiçbir şey yapmamak beni rahatsız etti”

Kadir Uğur: Ziyaret için uğradığım Akgün Otelinin Direktörü Sevda Yılgaz‘la  sohbet anında bu proje doğdu. Hadi var mısın dedim, o da hiç düşünmeden varım dedi. Heyecan duyduk ve Mayıs ayında satışlar başlayacağından vakit kaybetmeden on otel davet işini  Sevda Hanım üstlendi.  Harekete geçtik, hep birlikte bunu yaşatacağız. Antalya’ya yapılan dopingi tutturduk, İstanbul    için    niye    yapmayalım?  

SEVDA YILGAZ

Sevda Yılgaz: Bentour’un İstanbul’daki partneri deneyimli Turizmci İdelia Travel Yadel Oskan, güven unsurunun en önemli konu olduğunu belirterek, sadece İSTANBUL değil İstanbul çıkışlı Anadolu turlarının da bu sinerjiyle harekete geçmesinin gerekliliğini vurguladı. Günümüzde  turizm pazarlamada  yüzde yüz teknolojinin gerekliliği  ile birlikte, Türk Hava Yolları entegrasyonu ve otel işbirliğinin önemine değinen Oskan, “Bentour’un var olan sistemiyle buna hazırız” dedi. 

Tanıtımın renklendirilmesi, çeşitlenmesi, yapılan faaliyetlerin de göz önünde görünür hale getirilmesi konusunda hem fikir olan otelciler projeye destek oldular ve böylece kampanya başlamış oldu. 

TURİZMCİLERE MORAL OLACAK

Akgün Hotel Marka Direktörü Sevda Yılgaz; proje hakkındaki görüşlerini ise şeyle açıkladı: “3 , 4  ve 5 yıldızlı 10  otelle başlayacak bu projenin gelişerek, diğer turizmcilere de moral ve fayda sağlayacağına inanıyorum. Yurt dışında satış yapan acenteye İstanbul’da minimum 3 gece konaklama üzerinden, satış teşvikinin kişi başı üzerinden otelci tarafından karşılanacak. Yaklaşık 250 bin Euro’lu yurt dışı tanıtım masrafların da Bentour tarafından üstlenildi.”

Bentour – İdelia Travel ortaklığı ve  10 otel yetkilisinin katılımıyla Akgün İstanbul Hotel Marka Direktörü Sevda Yılgaz önderliğinde kahvaltılı toplantıyla start verildi. 

İstanbul Sizi İstiyor’a projesine katılan oteller:
Akgün İstanbul Hotel  / Akgün Beyazıt Hotel / Grand Yavuz Hotel /Arena Hotel / Grand Anka Hotel / Grand Ant Hotel / Barın Hotel / Mosaic Hotel / Yüksel Hotel / Amethyst Hotel 

Paylaşmak Güzeldir

Önceki Yazı

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.